Ocjena korisnika: 1/10

Animatik je emisija u produkciji Hrvatske televizije koja se u svojoj četvrtoj sezoni emitira svake druge srijede u večernjem terminu na Trećem programu HTV-a. Kao i dosad, emisija je posvećena umjetničkim kratkometražnim, ali i dugometražnim animiranim filmovima hrvatskih i inozemnih autora koji se prikazuju u cijelosti.

Animatik, također, kroz priloge i razgovore s gostima u studiju tematizira pojedine aspekte rada na animiranom filmu prikazujući i nova i klasična djela hrvatske i svjetske animacije. Cilj je emisije redovito prikazivati animirane filmove u kontekstu teme kako bi gledatelji imali prigodu vidjeti ove naslove u njihovu punom trajanju. U Animatiku kroz priloge i studijske razgovore sudjeluju autori animiranih filmova, članovi filmskih ekipa, filmski kritičari i filmolozi te organizatori festivala na kojima se prikazuju animirani filmovi, i to ovisno o središnjoj temi emisije. Emisija se redovito emitira od rujna 2012. godine.

Emitira se na kanalima:

HTV3  

Sljedeće epizode:

29. 04. 2024.
22:20
Animatik
30. 04. 2024.
03:30
Animatik

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.