Heston Blumenthal – jedan od najvećih svjetskih kuhara – pretvara se u gastronomskog istraživača te posjećuje kulinarske svjetove iz prošlosti i fikcije kako bi saznao leži li budućnost hrane u gastronomiji i pričama iz prošlosti.

U svakoj epizodi Heston oživljava spektakularnu gozbu od koje rastu zazubice. Putujući kroz ključne kulinarske trenutke, Heston osmišljava gozbe poput one Henrika VIII., Alisina banketa u zemlji čudesa, svijeta Willieja Wonke, piknika Teddy Beara i tako dalje, a sve za sobu punu zahtjevnih kušača, spremnih za najnevjerojatnije jelo svog života.

Kako jela oživljavaju, tako oživljavaju i svjetovi ljudi koji su ih jeli. Kakav je bio jelovnik posljednje raskošne gozbe na zlokobnom Titanicu, je li doista moguće izraditi stvarnu kuću od paprenjaka te kako ispeći pitu s dvadeset i četiri živa kosa tako da odlete kada se pita razreže? Jedno je sigurno, svaka ova gozba urezat će vam se u pamćenje.

Bilo na kanalima:

24Kitchen  

Sljedeće epizode:

Na kanalu trenutno nema dostupnog rasporeda
PREPORUKE

Klokan Dundee (2013)

Danas
image
Zabavna i očaravajuća serija koja prati život i rad Chrisa 'Brolge' Barnesa, čovjeka koji je svoj život posvetio spašavanju i odgoju mladih klokana. Autoput...

Likvidator (2012)

Danas
image
Ne postoji roba koju Jeff Schwarz ne može "likvidirati". Jeff Schwarz, zvijezda kanadske reality serije "Likvidator", dobro zna da svaki predmet ima svoju...

Australijski lovci na zlato (2016)

Danas
image
U legendarnom Goldfieldsu u zapadnoj Australiji, tri ekipe okorjelih tragača za zlatom riskiraju svoju budućnost u potrazi za najvećom nagradom.
TOP LISTE

Prijavi se