Jeste li ikad razmišljali o tome kako bi bilo da možete popiti poslijepodnevni čaj s babunom ili se s pingvinima potrbuške sklizati na ledu? Andy Day, karizmatični prezenter programa za djecu CBeebies, vodi male gledatelje na iznimno putovanje u svijet prirode.

U sjajnom spoju vrhunski snimljenog materijala BBC-jeva programa Natural History Unit i najnovijih tehnoloških čarolija glavni junaci serije Andyjeve divlje pustolovine i njegova nerazdvojna prijateljica mačka Kip doživljavaju nezaboravne susrete sa šarenim društvom životinja u njihovim prirodnim staništima.
Andy Day je čuvar u Pickle's Animal Parku. Silno voli svoj posao i životinje za koje se svakodnevno brine. Ali svaki odlazak u radionicu gdje se odmara uz šalicu čaja za njega se pretvara u pustolovinu... U radionici njegova genijalna prijateljica Kip vječno petlja oko nekog svog najnovijeg izuma. Nadahnuti Andyjevim susretima sa životinjama i pričama o svijetu prirode, Kip i Andy odlučuju da je "vrijeme za pustolovinu" kako bi doznali još više. Ukrcaju se u vozilo za obilazak parka, kojim upravlja Kip. Ali to nije obično vozilo. Uz pomoć tehničkih dostignuća izumiteljice Kip ono se pretvara u fantastični Kipmobil, specijaliziran za sve moguće vrste terena, pa čak i zrak.

Andy i Kip kreću zajedno na misiju kroz prašume Bornea do australske divljine, istražujući nevjerojatno bogatstvo životinjskog svijeta koji nastanjuje naš planet. Zahvaljujući sposobnosti da postane velik kao svaka životinja koju susretne, Andy odlazi na putovanja na kakva se nijedan pustolov, a ni gledatelj, još nije usudio poći... A kako se uvijek na kraju nađe u nekoj nevolji, Kip mu mora priskočiti u pomoć.

Emitira se na kanalima:

HTV2  

Sljedeće epizode:

Sutra
09:02
Andyjeve divlje pustolovine 1, ep. 8, dokumentarna serija za djecu
srijeda
08:59
Andyjeve divlje pustolovine 1, ep. 9, dokumentarna serija za djecu
četvrtak
09:00
Andyjeve divlje pustolovine 1, ep. 10, dokumentarna serija za djecu
petak
08:55
Andyjeve divlje pustolovine 1, ep. 11, dokumentarna serija za djecu
subota
09:00
Andyjeve divlje pustolovine 1, ep. 12, dokumentarna serija za djecu
25.2.2019.
08:55
Andyjeve divlje pustolovine 1, ep. 13, dokumentarna serija za djecu
26.2.2019.
08:55
Andyjeve divlje pustolovine 1, ep. 14, dokumentarna serija za djecu
27.2.2019.
08:55
Andyjeve divlje pustolovine 1, ep. 15, dokumentarna serija za djecu
28.2.2019.
08:55
Andyjeve divlje pustolovine 1, ep. 16, dokumentarna serija za djecu
1.3.2019.
08:55
Andyjeve divlje pustolovine 1, ep. 17, dokumentarna serija za djecu
2.3.2019.
09:00
Andyjeve divlje pustolovine 1, ep. 18, dokumentarna serija za djecu
PREPORUKE
 • Životinjski instinkt Chrisa Humfreyja (2016)

  Danas
  image
  Chris Humfrey uvodi nas u svoj ludi svijet u kojem živi s krznatim, pernatim i zubatim cimerima - a nećete vjerovati gdje se sve skrivaju neki od njih....
 • Ubojstva missica (2013)

  Danas
  image
  Bile su tako mlade, tako lijepe, cijeli je život bio pred njima. Netko im je to sve na nasilan način oduzeo... Maleni gradić je uzdrman do temelja nakon nestanka...
 • Australijski lovci na zlato (2016)

  Danas
  image
  U legendarnom Goldfieldsu u zapadnoj Australiji, tri ekipe okorjelih tragača za zlatom riskiraju svoju budućnost u potrazi za najvećom nagradom.
 • Ekstremni inženjerski pothvati (2003)

  Danas
  image
  Voditelj Danny Forster vodi nas u svijet zapanjujući inženjerskih pothvata. Otkrijte sve o Panamskom kanalu, Gibraltarskom mostu i drugim impozantnim strukturama.
TOP LISTE

Prijavi se