„Bilo jednom…ljudsko tijelo je francuska animirana televizijska serija puna edukativnih podataka koja na djeci prihvatljiv način objašnjava funkcije ljudskoga tijela. Iako serijal prati živote mladića Pierrota i njegovih prijatelja koji ulaze u razne stadije života i time uče o složenosti tijela i evoluciji, glavni glumci su zapravo eritrociti, leukociti, bakterije, virusi i ostali dijelovi ljudskog tijela.
'Bilo jednom… ljudsko tijelo postao je veliki hit već pri svom prvom emitiranju u Hrvatskoj sredinom 1980-ih. Uvodnu pjesmicu „La vie otpjevala je Sandra „Kim Caldarone, koja je, pjevajući za Francusku, pobijedila na Euroviziji 1986. godine sa pjesmom „J'aime la vie.
Ne propustite poći na zabavno putovanje na kojem ćete doznati nešto više o rođenju djeteta, ljudskoj koži i organima, o krvi, disanju, živčanom sustavu, koštanoj srži, hormonima…

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.