Esmeralda (Maite Perroni), koju svi zovu Divlja mačka, odrasla je u slamu u predgrađu u bijednim uvjetima; od malih nogu živjela je s Doñom Ritom koja ju je iskorištavala i slala je da prosi na ulicama ili prodaje slatkiše kako bi 'zaslužila hranu i smještaj'. U djetinjstvu se sprijateljila s Pablom (Daniel Arenas), bogatim dječakom kojem je stalo do nje i koji joj pomaže bez znanja majke Lorenze (Laura Zapata), koja ima predrasude prema Divljoj mački zbog njezina društvenog statusa i odbija kontakt sa siromašnim neobrazovanim ljudima. Esmeralda je s vremenom izrasla u prelijepu ženu. Iako su zajedno odrasli, Pablo primjećuje da prema njoj osjeća nešto više. Nakon što to napokon prihvati, priznaje joj da je voli i obavještava roditelje da će se oženiti njome kad je bude mogao materijalno zbrinuti. Njegov otac Agustin (Juan Verduzco) pretvara se da se slaže s tim planom; istovremeno čini sve što može kako bi ga spriječio da pronađe posao. Lorenza ga pokušava zainteresirati za mladu i bogatu Monicu (Paloma Ruiz de Alda) kako bi zaboravio na Divlju mačku.

Agustin nagovara Pabla da upiše diplomski studij u inozemstvu kako bi lakše pronašao posao i potom se oženio Esmeraldom. Pablo ne zna da se radi o spletki i prihvaća prijedlog. Esmeraldu ta odluka povrijedi, no ipak je prihvaća jer ima povjerenje u Pablove roditelje. Unatoč svemu, Esmeralda i Pablo bore se za svoju sreću i potajno se vjenčaju prije njegova odlaska. Esmeralda ubrzo saznaje da je trudna i unatoč svim pokušajima da stupi u kontakt s Pablom, njegovi roditelji i Doña Rita sprječavaju da par ponovno bude zajedno. Agustin Pablu kaže da ga je Esmeralda prevarila i da je sad s drugim, a nju istovremeno uvjeri da ju je Pablo ostavio. Esmeralda se sad može osloniti jedino na Jarochu (Leticia Perdigón), ženu koja je jako voli i koja ju je uvijek štitile od Doñe Rite, te na bezuvjetnu ljubav Fele (Erika Buenfil), žene koju svi smatraju čudakinjom, koja živi u slamu i s kojom se oduvijek dobro slagala. Esmeralda ne shvaća da je Fela ustvari njezina majka Blanca koja je izgubila razum nakon kćerina nestanka i nakon što je njezin muž Fernando de la Santa Cruz (Manuel Ojeda) nepravedno završio u zatvoru poslije ubojstva u samoobrani. Osuđen je zbog prljavih trikova njegova odvjetnika, i dok je bio u zatvoru, uvjerili su ga da su mu žena i kći umrle. Esmeralda je zapravo bila oteta i dovedena Doñi Riti prema naredbi Agustina, istog čovjeka koji je smjestio Fernanda u zatvor.

Napokon je svanuo i taj dan – Esmeralda je rodila blizance, no nije svjesna da upravo tada počinje njezina agonija. Doña Rita, koja se brine samo za sebe, tjera je da se uda za Talijana, čovjeka iz niže klase kojeg smatra bogatim, no koji je zapravo samo opsjednut time da kupi Esmeraldinu ljubav. Čini se da je prisiljena pristati na njegovu prošnju nakon što joj se djeca ozbiljno razbole i jer se on čini kao jedino rješenje problema. Prošlost i sadašnjost ponovno se susreću. Fernando izlazi iz zatvora i zaklinje se na osvetu onima koji su mu nanijeli nepravdu. Pablo se vraća u zemlju spreman oženiti se Monicom, i dalje uvjeren da ga je Esmeralda izdala. Esmeraldin će se život drastično promijeniti, no zbog ljubavi koju osjeća prema Pablu Divlja mačka će se morati osloniti na svoj snažan i buntovan karakter kako bi se borila za ono što zaista voli; sve to zato što je žena koja želi obraniti svoju jedinu, pravu ljubav.

Bilo je na kanalima:

Prva World  ATV  Hayat TV  Doma TV  Prva  

PREPORUKE
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • Lena Lorenz (2015)

    image
    Fed up with the hectic life in Berlin, midwife Lena spontaneously packs her bags and drives to her parents' farm in Bavaria. But no pure Alpine idyll awaits her...
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.