Voditeljica serijala Renata Končić Minea i njen veseli tim pomoći će potrebitim obiteljima, onima koje je sreća zaobišla. Nezaposlenost, siromaštvo, teška bolest ili smrt člana obitelji, okrutnom igrom sudbine može zadesiti svakoga od nas, a takvim obiteljima tim Radne akcije olakšat će život i darovati dom o kakvom cijeli život maštaju.

Vrijeme je da se zasuču rukavi i krene na posao, jer za jako malo vremena treba napraviti puno posla! Ekipa Radne akcije pokazala je suosjećanje prema obiteljima koje nisu imali toliko sreće u životu, te si je zadala težak posao. Obitelj je poslana na odmor, a za to vrijeme ekipa Radne akcije će napraviti nemoguće – u samo nekoliko dana njihov će oronuli dom pretvoriti u dom iz njihovih snova. Minea i vođa radova Ante moraju prvo napraviti plan, a onda moraju poduzeti sve da ga i ostvare. Iako su radnici u velikoj stisci s vremenom, uvijek će naći vremena za mali savjet kako bi potakli gledatelje da i sami krenu u renoviranje vlastitog doma.

Nakon nekoliko dana odmora obitelj se vraća u svoj novi stari dom, a tamo ih očekuje iznenađenje života. Već na ulazu u stan ne mogu sakriti oduševljenje. Rezultat koji je tim Radbe akcije postigao u tako kratkom vremenu zapanjujući je i obitelji je ganuta do suza. Njihov dom je sada potpuno drugačiji, onakav kakvog jedna obitelj zaslužuje.

Prekrasan topao dom u kojem se obitelj osjeća ugodno i sigurno, prostor za dječju igru, dnevni boravak za okupljanje cijele obitelji, veliki stol za zajedničke obroke, kuhinja, kupaona. To je dom kakvoga svatko od nas zaslužuje, ali nažalost to je nekim obiteljima tek nedostižan san. Serija humanitarnog karaktera Radna akcija može taj san pretvoriti u stvarnost.

Emitira se na kanalima:

Nova World  

Bilo na kanalima:

NOVA TV  

Sljedeće epizode:

subota
23:30
PREPORUKE

Policija za životinje - Phoenix (2007)

srijeda
image
Veterinari specijalisti spašavaju ozlijeđene životinje.

Bitka za skladište: Teksas (2011)

srijeda
image
Serija "Borbe za skladišta" nastavlja potragu za potencijalnim „blagom“, odnosno vrijednim predmetima na koje su ljudi jednostavno - zaboravili, ovoga puta s...

Joan i Melissa (2011)

srijeda
image
Vratile su se! U ovoj seriji: Melissa organizira intervenciju nakon što Joan odluči da se mora podvrgnuti još jednoj plastičnoj operaciji. Melissin je partner...

Vjenčanica iz snova (2007)

Danas
image
Brides-to-be from all over America come to Kleinfeld in New York to finally say yes to their wedding dress.
TOP LISTE

Prijavi se