poster

Kradljivac srca

Ladrón de Corazones (2003)

telenovela | Meksiko, SAD

Ocjena: 8/10

Kradljivac srca je priča o intenzivnoj strasti, akciji i drami, a govori o ljubavi između Gustava Velasca, kradljivca, i Veronice Vege, policajke na tajnom zadatku. Sudbina ih spaja kako bi unišili mrežu trgovaca drogom odgovornu za smrt Gustavova oca. No niti jedno od njih dvoje niti ne sluti da je pravi ubojica Antonio Vega, Veronicin otac i da je član mreže. On je nemilosrdan i ambiciozan čovjek čiji je životni cilj neizmjerna akumulacija moći. Vodi dvostruki život. S jedne strane je ugledan biznismen, bivši visokopozicionirani policajac i dobar otac. A s druge je na čelu najstrašnije mafijaške organizacije u državi koju vodi u tajnosti.

Emitira se na kanalima:

TV1  

Bilo na kanalima:

TV Alfa  Pink Soap  MrežaZG  SBTV  

Sljedeće epizode:

Danas
13:15
Kradljivac srca 1, ep. 19 ®
Sutra
13:15
Kradljivac srca 1, ep. 20 ®
PREPORUKE
 • Hank Zipzer (2014)

  ponedjeljak
  image
  Upoznajte najgoreg đaka na svetu u ovoj smešnoj seriji koja prati život 12-godišnjeg Henrija Henka Zipzera koji uspeva da prospe sadržaj čak i iz poluprazne čaše.
 • Candice Renoir (2013)

  ponedjeljak
  image
  The story circles around French police officer Commandant Candice Renoir and her team solving different crime cases in a harbor city of south France. Candice...
 • Bella i Buldozi (2015)

  ponedjeljak
  image
  Follows a perky head cheerleader named Bella whose life in Texas takes an unexpected twist when she becomes the new quarterback for her school team, the Bulldogs.
 • Sve će biti dobro (2008)

  ponedjeljak
  image
  Serija "Sve će biti dobro" je telenovela o ljubavi, prijateljstvu i rivalstvu, te odrastanju i sazrijevanju. Bogata radnja puna napetosti i dramatičnih obrata...
TOP LISTE

Prijavi se