Francuska je u šoku: predsjednik je ubijen. Političari se u pozadini već pripremaju za izvanredne izbore za 35 dana. Predsjednikov savjetnik Simon Kapita želi ostati vjeran svomu mentoru i priklanja se ministrici Anne Visage, uvjeren da samo ona može poraziti njihova političkog neprijatelja, premijera Philippea Deleuvrea.

No Simonu se suprotstavlja njegov bivši štićenik Ludovic Desmeuzes koji sada vodi premijerovu kampanju. Između dvojice nasljednika predsjednikove ostavštine izbit će nemilosrdan rat. Ova napeta politička serija vodi nas duboko u središte neizvjesne kampanje. Služeći se igrama moći, izdajom, mržnjom i ljubavlju, ovi spin doktori neće prezati ni pred čime da bi upravo njihov kandidat pobijedio.

Bilo je na kanalima:

HTV1  HTV3  

PREPORUKE
  • U mreži Prvog

    image
    U mreži Prvog je politička emisija koja prati sve aktualne, važne i široj javnosti zanimljive događaje...
  • The Bottom Line

    image
    Todo sobre los temas sociales y políticos más importantes de Estados Unidos, y el impacto que tienen en el mundo.
  • Agenda: Svijet

    image
    Svijet je u previranju. Svakodnevno svjedočimo da višedesetljetni poredak nestaje pred našim očima, a utješna ravnoteža prepušta mjesto iznenađenjima,...
  • Aktualni sat

    image
    Sve odluke važne za svakodnevicu svih građana grada Zagreba donose se svakoga mjeseca u Staroj gradskoj vijećnici. Što misle i o čemu raspravljaju gradski...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.