Nitko ne može ući. Nitko ne može izaći. Je li to teroristički čin - ili Božji? To si pitanje postavljaju stanovnici uspavanog gradića Chester's Milla kad ih nevidljiva kupola iznenada odsječe od ostatka Amerike. Nakon tek nekoliko minuta avion se sruši. Tinejdžeri doživljavaju napadaje. Obitelji su razdvojene. Sve se otima kontroli. Izolirani od civilizacije i prisiljeni da se sami snađu, mještani se moraju suočiti s vrlim novim svijetom spletki, opasnosti i borbe za opstanak.
Snimljena prema istoimenom bestselleru Stephena Kinga, ova fascinantna serija otkriva kako se obični ljudi nose s natprirodnim događajem. Od tajanstvenog posjetitelja s ubojitom tajnom, preko vlastohlepnog političara (Dean Norris iz Na putu prema dolje) koji se želi okoristiti katastrofom, do ljubavnika i neznanaca koji očajnički žude za slobodom, ova će vas neodoljiva drama u potpunosti zaokupiti. Osjetite nalet adrenalina uz uzbudljivu televizijsku poslasticu koja je pri prvom prikazivanju srušila rekorde gledanosti televizijske mreže na kojoj je prikazana.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.