Stigla je nova magazinska emisija "Sve u šest"! S prvim danom rujna, u terminu od 18 sati Antonija Stupar Jurkin vodi nas kroz teme o kojima svi raspravljamo u krugu obitelji, prijatelja ili jednostavno uz popodnevnu kavu na omiljenom nam mjestu, zapravo o pravim, životnim temama. Kako uštedjeti, napraviti ručak s malo namirnica, što može pomoći u odgoju djecu, jesu li muškarci s Marsa, a žene s Venere, kako odabrati vrtić, pokazati koliko su nečiste stvari koje svakodnevno koristimo… - samo su neke od tema koje će se obrađivati svakim radnim danom.

Uz to, poznata dizajnerica interijera Mirjana Mikulec imat će rubriku u kojoj će gledateljima davati savjete oko uređenja stana ili kuće, a već u prvom tjednu objasnit će gledateljima kako se riješiti na primjer vlage i gljivica u ovim mjesecima obilnih kiša i poplava. Također, jednom mjesečno će osvježiti sobu ili balkon nekog od gledatelja.

Osim Mirjane, jednom tjedno u 'Sve u šest' gostovat će liječnik koji će u svojoj rubrici pričati o sezonskim bolestima te savjetovati gledatelje kako se najbolje zaštititi od nadolazećih prehlada, ali i otkriti male trikove za poboljšanje zdravlja. Uz zdravlje ide i tjelovježba pa će gledatelji jednom tjedno moći naučiti i nove vježbe koje će im pomoći da sačuvaju dobro držanje, skinu koju kilu viška ili se jednostavno osjećaju bolje.

'Želimo biti emisija koja će se baviti širokim spektrom životnih, odnosno korisnih tema. Nije trenutak za razmetanje skupim putovanjima, vilama i banalnostima kada možemo ljudima biti od koristi u ovim stvarno teškim vremenima. Želimo da se uz Antoniju opustite i zabavite, a nama prepustite da za vas odradimo sve životne teme. Ovo je definitivno najpametnija emisija koju sam radio, bez uvrede ijednoj dosadašnjoj uspješnici', zaključio je glavni urednik magazinskog programa Daniel Delale.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.