U svakom gradu postoje kvartovi pred kojima ljudi najradije zatvaraju oči. U takvom kvartu u Bombaju živi prelepa devojka Nakuša čije ime znači ''neželjena''.
Žene iz tog predgrađa rade uglavnom kao služavke. Nakušino lepo lice je za nju samo pretnja i prokletstvo. Zato njena majka da bi je sačuvala od nasrtljivaca svakodnevno boji njeno lice da bi postalo ružno kako se niko ne bi zagledao u nju. Ovo je ipak ljubavna priča između moćnog gangstera Duta i Nakuše,lepotice koja u okrutnom svetu mora da krije svoje lice i osvaja samo dobrotom i dušom. Bežeći od lokalnog policajca Malmala koji na silu hoće da je oženi, Nakuša i njena porodica nailaze na Dutu, koji ih spašava, ali u obračunu biva ranjen. U bolnici Nakuša daje krv i spašava Dutu od sigurne smrti. U znak zahvalnosti Duta ih prima da žive u njegovoj porodici i rade kao sluge. Iako sluškinja, Nakuša ima poseban status, ona savetuje i pomaže Duti i ohrabruje ga da prestane da pije.

Zaplet počinje kada Dutina majka, želeći da vidi sina oženjenog i sredjenog, nalazi devojku Supriyu i ubedjuje sina da je uzme za ženu. Duta priznaje Nakuši da je ranije bio zaljubljen u jednu devojku, ali da ga je ona prevarila i da je zbog tog razočarenja od skromnog mehaničara postao lokalni gangster. Sada se plaši da se ponovo ne razočara, pa zato izbegava da se zbliži sa Supriyom.Iako svesna da se i sama zaljubila u Dutu, Nakuša ga ohrabruje da pruži životu još jednu priliku i prihvati Supriy. Medjutim ona voli drugog i planira bekstvo sa njim.
Pomaže im Kala, ali pravi plan da optuži Nakušu da im je ona saučesnik . Na dan venčanja Dute i Supriye, otkriva se plan, i Nakušu optužuju da je to bio njen plan da bi pokvarila venčanje, pošto voli Dutu.

Besan i razočaran, Duta odlučuje da kazni Nakušu tako što će se oženiti njom i napraviti joj pakao od života. Njena ljubav, blagost i požrtvovanost čine da joj Duta oprosti.Na dan venčanja Duta otkriva da je Nakuša ustvari prava lepotica, a da je sve vreme skrivala svoje lepo lice, kako ne bi bila predmet požude loših muškaraca. Njihovoj sreći nije bilo kraja kada su dobili dete.

Bilo na kanalima:

PINK EXTRA  Pink Soap  PINK PLUS  PINK  

Sljedeće epizode:

Na kanalu trenutno nema dostupnog rasporeda
PREPORUKE
 • Skandal (2012)

  Danas
  image
  Washington: centar svjetske političke moći i grad napučen sumnjivim tipovima svih mogućih vrsta. Takvo je tlo superpogodno za skandale, koje bi, naravno, bilo...
 • Sve što je bitno (2006)

  Danas
  image
  Diana Sommer (Tanja Szewczenko) ima dvadeset tri godine, živi s majkom i očuhom u radničkom dijelu Essena i radi kao dostavljačica na rolama. Njezin je san...
 • Berlin - Tag & Nacht (2011)

  Danas
  image
  The daily reality soap is famous in Germany because its absolutely bad acting.
 • Nasljeđe (2018)

  Danas
  image
  Logan Roy i njegovo četvero djece vode jedan od najvećih medijskih i zabavnih konglomerata na svijetu. NASLJEĐE prati obitelj Roy dok razmišljaju o svojoj...
TOP LISTE

Prijavi se