Ajšen, koja zajedno s Jašarom, za kojeg misli da joj je otac, živi u Kajseriju, prije nekoliko godina izgubila je majku, a sama je plod nesretne ljubavi proživljene prije puno godina u Istanbulu. Njezina majka Asuman proživjela je naivnu ljubav sa sinom jedincem Atom iz obitelji Katiboglu, čiji korijeni sežu do osmanske palače, dok je radila kao njihova služavka, no kad se pročulo za njihovu ljubav, Atina ju je obitelj udaljila iz Istanbula. Dok se Ati govorilo da je Asuman pobjegla sa sinom upravitelja imanja Jašarom, Ata nije znao da je Asuman bila primorana udati se za Jašara niti da je ostala trudna. Obitelj Katiboglu nije propustila dati Asuman poprilično bogatstvo koje joj je omogućilo da tijekom cijelog života živi lagodno i to zato da ih ona i njihova neželjena unuka ne dovedu u nevolju.

Ambiciozni je Jašar bogatstvo koje je njegova žena dobila pametnim ulaganjima kroz godine udvostručio te postao jedan od najbogatijih ljudi u današnjem Kajseriju. Iako je Jašar postigao sve u životu zahvaljujući Ajšen, nikad je nije prihvatio, gledao je na nju kao na dokaz da nikad neće osvojiti srce žene koju voli. Ajšen, za koju zna da je Atina kći, za Jašara je najteži i najbolniji poraz. Danas je Ajšen prava ljepotica, pametna mlada djevojka. Na neki način živi zatočena pod Jašarovim nadzorom. Jašar, svjestan njezine ljepote, ne želi da se Ajšen ikad uda samo da ne izgubi bogatstvo te je drži u kućnom pritvoru, što dalje od očiju drugih, pod izlikom konzervativizma. Ajšen, prisiljena napustiti školu, u svom životu između četiri zida nema nijednog prijatelja, nijednu prijateljicu s kojom bi mogla porazgovarati.

Ajšenin pravi otac Ata živi u nesretnom braku. Bogatstvo preostalo od njegove obitelji, brzo je ishlapjelo zbog neodgovornosti njegove žene Uftade, zabavnog života punog kriza njihove kćeri Feride, kao i njezine lude ovisnosti o skupim brendovima i udaje za zgubidana, problema nastalih zbog teške prilagodbe njegova sina Četina koji je na zadnjoj godini privatne škole bio primoran prijeći u državnu školu te nestabilne ekonomije u državi. Iako se Ata trudi oprezno i susprežući svoje prave osjećaje održati posao “majstora dragocjenog kamenja” svog oca, njegova draguljarnica sad se pretvorila u “butik” s namjerom da se, polako propadajući, ipak nekako održi na životu, te obitelj nije u mogućnosti održati prijašnji standard. Jedino što Ata Katiboglu još posjeduje jest prezime koje mu čuva čast.

Priča počinje kad obitelj Katiboglu stavi svoju posljednju tvrđavu, vilu, na prodaju i smjesti se u skroman stan u četvrti Arnavutkoj, a Jašar, koji se želi riješiti dugogodišnje boli, kupi tu vilu. Dok je Ajšen, koja već godinama sanja o Istanbulu, presretna što je njezin otac naglo odlučio smjestiti se u Istanbul ne rekavši joj ništa, Jašar je pak spreman busati se kako bi se osvetio Ati kojeg smatra svojim životnim neprijateljem. Uftade, koja selidbu iz vile smatra pitanjem ponosa, maltretira Atu jer je vilu kupio nekadašnji sin upravitelja imanja obitelji Katiboglu, a Atu pak nimalo ne muče neprijateljski osjećaji, samo potiho oplakuje činjenicu što je izgubio vilu u kojoj je odrastao. Ata je odavno obrisao prošlost, čak je i puno godina prije oprostio Asuman, koju je smatrao ljubavi svog života, i Jašaru.

Da pokaže dobru namjeru, Ata Jašaru i njegovoj lijepoj kćeri pripremi toplu dobrodošlicu, no ovo novo stanje za njega neće biti nimalo lako kao što misli. Ajšenina ljepota koja jako podsjeća na majčinu, i činjenica da ga i tolike godine poslije podsjeća na Asuman, Atu pogađa iznutra, i to do te mjere da Uftade zamjera ženi koja je umrla. Uftade i Feride svim svojim srcem mrze oca i kćer koji su došli iz Kajserija i smjestili se u njihovu vilu, no kako žele ostati bliske s moćnima, potiho ih podbadaju, ne dijeleći s njima svoje prave osjećaje. Iako je Jašar svjestan da ih, unatoč svem novcu i moći, njihova nova okolina ne prihvaća, zaslijepljena dobronamjerna Ajšen ne primjećuje da je Uftade i Feride gledaju svisoka te se svim svojim srcem trudi postati prijateljica s Feride.

Dok se Ata i Jašar u tišini obračunavaju oko prošlosti pune tajni, Ajšen, koja je naslijedila majčinu ljepotu, kreće u upoznavanje Istanbula. Ajšen je toliko dobronamjerna i željna ljubavi da nije ni svjesna neprijatelja oko sebe. Unatoč njenoj jednostavnoj, osrednjoj i prezatvorenoj odjeći, njezinu preozbiljnom ponašanju, te činjenici, kako bi Uftade rekla, “da nikad neće izaći iz mjesta iz kojeg je došla”, i njezinoj neupadljivosti, Ajšenina privlačna i jednostavna ljepota plijeni pozornost čak i najpodrugljivijih pogleda u njezinoj okolini.

Bilo na kanalima:

Pink Soap  Nova BH  PINK PLUS  PINK  NOVA TV  

Sljedeće epizode:

Na kanalu trenutno nema dostupnog rasporeda
PREPORUKE
 • Casualty (1986)

  Danas
  image
  Serija u kojoj se isprepliću privatni život i posao s pacijentima, doktorima, medicinskim sestrama i ostalim osobljem hitne službe Holby Opće bolnice.
 • Salaš u Malom ritu (1975)

  Danas
  image
  Salaš u Malom Ritu je jugoslovenska televizijska serija koja je prvi put emitovana na Televiziji Beograd 1975. godine. Serija prati avanture dečaka Milana...
 • Ljubav s okusom vina (2013)

  Danas
  image
  Ahil je mladić sa Kipra, Melina je devojka sa Krita. Njih dvoje se zaljubljuju jedno u drugo, ali tu ljubav ne odobravaju njihove porodice, koje će učiniti sve da...
 • Uvod u anatomiju (2005)

  Danas
  image
  'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
TOP LISTE

Prijavi se