Dobra zabava koja se može dobro unovčiti - gdje to uopće postoji? Naravno, na RTL-u koji za vas priprema "Pet na pet", kviz za cijelu obitelj! 'Pet na pet' jedan je od najpopularnijih kvizova današnjice koji svoje inačice ima u čak 56 zemalja diljem svijeta. A sada, zahvaljujući RTL Televiziji, stigao je i u Hrvatsku. Novi kviz okupit i zbližit će cijelu obitelj, kako u natjecanju, tako i ispred malih ekrana.
Na setu kviza uvijek je zabavno i veselo, a tremi nema mjesta uz voditelja kviza, za šalu uvijek spremnog, Davora Dretara Dreleta! Upravo je on svojim britkim i humornim komentarima začinio atmosferu, ali i samu igru u kojoj se natječu obitelji iz cijele Lijepe naše. Za naslov pobjednika i novčane nagrade bore se obitelji iz Zagreba, Osijeka, Virovitice, Čakovca, Rijeke, Splita i drugih gradova, a koje su se na kviz prijavile iz znatiželje, zbog dobre zabave, natjecateljskog duha, povećanja kućnog budžeta ili, pak, kako bi si osigurale dodatan novac za kupnju karte za daleku Australiju, gdje žive drugi članovi obitelji. Kviz "Pet na pet" jamči urnebesan televizijski provod!

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.