Serija nas upoznaje s pričom o potomku imućne obitelji Handžioglu, atraktivnom lomitelju ženskih srca Jusufu i dvije prekrasne sestre. Jedna je pomalo divlja, puna ponosa, a druga je blage naravi, prepuna tuge zbog gubitka djeteta. Gotovo da sestre Hava i Toprak nemaju ništa zajedničkog, osim nesvakidašnje ljepote te muškarca kojeg obje žele – zgodnog i imućnog nasljednika obitelji Handžioglu.

Jusuf je bogat, uspješan, markantan, vrijedan i snažan. On je najstariji sin u obitelji te vodi obiteljske poslove i odgovoran je za cijelu obitelj. Kao imućan i zgodan muškarac na meti je brojnih žena koje mu žele postati suprugom, no Jusuf želi oženiti onu koju istinski voli.
Životi obitelji Handžioglu iz temelja se mijenjaju kada premine majka Jusufovog izvanbračnog djeteta te kada on postoji jedina osoba koja će o njemu brinuti. Yusufova majka Hamijet (Isil Yücesoy ) pronalazi dojilju (majku po mlijeku) koja će se brinuti o njenom unuku. S obzirom da je Toprak (Selen Soyder) izgubila kćer, ona postaje Hamijetin izbor za brigu o njenom unuku. Iako Toprak ispočetka ne želi brinuti o drugom djetetu, ipak s vremenom pristaje te pristaje ostati u obitelji Handžioglu. Starija sestra od Toprak, Hava (Birce Akalay) kako bi pomogla sestri u novoj ulozi, također dolazi u ovu imućnu obitelj. No, Hava je opčinjena bogatstvom obitelji Handžioglu, te će ona svim silama pokušati zavesti Jusufa. Kako bi ga privukla, Hava ne preže ni pred čim, a često iskoristi i svoju sestru samo kako bi mu se što više približila i svidjela. Jusuf se nalazi između dvije prekrasne sestre, jedne koja je toliko draga i nevina i jedne koja mu je izuzetno privlačna.

Priča nove serije nas uvlači u ljubavni trokut između Jusufa, Have i Toprak. Hoće li Hava uspjeti zavesti Jusufa i postati njegova supruga? Hoće li Jusuf prepoznati njene skrivene namjere? Što će napraviti Toprak kada shvati sestrine prikrivene namjere? Odgovore na ova pitanja kao i na mnoga druga otkrit će nam uzbudljivi nastavci nove turske romantične dramske serije Ljubav, vjera, nada!

Bilo na kanalima:

Prva  NOVA TV  OBN  

Sljedeće epizode:

Na kanalu trenutno nema dostupnog rasporeda
PREPORUKE
 • Casualty (1986)

  Danas
  image
  Serija u kojoj se isprepliću privatni život i posao s pacijentima, doktorima, medicinskim sestrama i ostalim osobljem hitne službe Holby Opće bolnice.
 • Salaš u Malom ritu (1975)

  Danas
  image
  Salaš u Malom Ritu je jugoslovenska televizijska serija koja je prvi put emitovana na Televiziji Beograd 1975. godine. Serija prati avanture dečaka Milana...
 • Ljubav s okusom vina (2013)

  Danas
  image
  Ahil je mladić sa Kipra, Melina je devojka sa Krita. Njih dvoje se zaljubljuju jedno u drugo, ali tu ljubav ne odobravaju njihove porodice, koje će učiniti sve da...
 • Uvod u anatomiju (2005)

  Danas
  image
  'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
TOP LISTE

Prijavi se