Kad više ne može ignorirati znakove da je suprug vara, Danielle 'Dani' Santino napušta ga i započinje novi život kao zaposlena majka dvoje tinejdžera. Dobiva priliku pokrenuti svoju malu psihoterapijsku ordinaciju na Long Islandu nakon što upozna Matthewa Donnallyja, naočitog trenera nogometnog tima New York Hawks te provede noć s njim. Nakon što joj on pomogne s ukliještenim živcem, Dani s pomoću hipnoze pobijedi njegovu ovisnost o cigaretama. Kada Hawksima zatreba savjet o tome kako izaći na kraj s Terrenceom T. K.-em Kingom, skupim hvatačem sklonim ispuštanju lopte, Matt uvjeri trenera Pata Purnella da puži šansu Dani. Iako je na svakome koraku podcjenjuju, ona nadmašuje sva očekivanja i uskoro postaje vrlo tražena psihoterapeutkinja za poznate osobe. Sportaši, glazbenici, političari te ostali koji žive u centru pozornosti u trenucima krize traže pomoć u njezinu nepopustljivom i izravnom pristupu. Kako je odnedavna samohrana majka dvoje tinejdžera, novi posao predstavlja joj velik izazov. No, Dani shvaća da ljudima mijenja živote nabolje te ustraje u novoj karijeri trudeći se uspostaviti ravnotežu između privatnih obveza i posla.

Callie Thorne proslavila se ulogama u nekim od najpoznatijih televizijskih serija. Vjerojatno je najpoznatija po ulozi Sheile Keefe u kritički hvaljenoj seriji nominiranoj za nagradu Emmy, Vatreni dečki s Dennisom Learyjem. Callie se pojavila u više epizoda u FOX-ovoj seriji Zakon braće te NBC-jevoj Hitnoj službi, utjelovila je i suprugu Jimmyja McNultyja u hvaljenoj HBO-ovoj seriji Žica, a pamtljivo je i njezino utjelovljenje lika detektivke Laure Ballard u kritički hvaljenoj NBC-jevoj seriji Odjel za ubojstva: Život na ulici.

Mehcad Brooks nastupio je u brojnim televizijskim i filmskim ulogama, od kojih je najnovija uloga Eggsa u seriji Allana Balla za HBO Okus krvi s Annom Paquin i Stevenom Moyerom. Dobitnik je nagrade Screen Actors Guilda za ulogu u ABC-jevoj seriji Kućanice, u kategoriji najboljega glumca u humorističnoj seriji u kojoj je glumio sina Betty Applewhite, koju je utjelovila Alfre Woodard. Ta mu je uloga donijela i nominaciju za nagradu Image u kategoriji najboljega sporednoga glumca u humorističnoj seriji te mjesto na popisu Deset mladih glumaca vrijednih pozornosti Daily Varietyja u kolovozu 2005.

Scott Cohen prepoznatljivo je lice zahvaljujući brojnim ulogama na televiziji i filmu te u kazalištu. No vjerojatno je najbolje poznat po ulogama u raznim televizijskim serijama, uključujući Gilmorice, u kojoj je glumio lik Maxa Medine, ljubavni interes Lorelei Gilmore koju je utjelovila Lauren Graham. Glumio je i u SHO-ovoj hit-seriji Street Time, a nastupio je i u serijama Plavci, Zakon i red: Suđenje pred porotom, Pravda za sve, Bez traga, Uvod u anatomiju, CSI, Castle, Blue Bloods i drugim.

Nagrade:
2012.- nominacija Zlatni Globus za Callie Thorne kao najbolju glumicu
2012.- nagrada Gracie Allen za Callie Thorne kao najbolju žensku glavnu ulogu
2013.- nominacija Young Artist za Patricka Johansona kao najbolju izvedbu u TV serijama
2013.- nagrada ASCAP za najbolju televizijsku seriju

Bilo na kanalima:

KANAL A  NOVA TV  Doma TV  POP TV  

Sljedeće epizode:

Na kanalu trenutno nema dostupnog rasporeda
PREPORUKE
 • Alex and Co. (2015)

  srijeda
  image
  A group of friends studying in secondary school find their love for music after stumbling upon a banned room in their school.
 • Mike i Molly (2010)

  srijeda
  image
  Mike Biggs (Gardell) je dobroćudni policajac koji iskreno želi smršaviti. Njegov partner je Carl McMillan (Wilson), mršav i brbljav lik koji ga stalno ohrabruje...
 • Ljubav, navika, panika (2005)

  srijeda
  image
  Radnja serije, koja je na najprestižnijem festivalu Zlatna ruža Montreala, uvrštena među 11 najboljih sitcoma svijeta, čiju su nagradu dobile i serije poput Monty...
 • Lude 70-e (1998)

  srijeda
  image
  Smještena u eru prstena raspoloženja i poliestera 1970-ih, ova serija je retro-trendi situacijska komedija o eklektičnoj skupini prijatelja na pragu odraslosti....
TOP LISTE

Prijavi se