Desetljećima se žene manikiranim rukama bore za ravnopravnost i neovisnost, ali što je s muškarcima 21. stoljeća?
Mnogi muškarci žele što dulje živjeti kod roditelja, nemaju samopouzdanja i ne znaju što žene zapravo žele, ali ova će im emisija pomoći. Od 30-godišnjih djevaca, šmokljana koji vole videoigre i maminih sinčića pa do fanatika Zvjezdanih staza... BUDI FRAJER emisija je u kojoj britanski beznadni slučajevi postaju poželjni muškarci.
U svakom nastavku jedan će naivni muškarac poći na putovanje koje će mu promijeniti život kako bi oslobodio skrivenog junaka u sebi. Voditeljica Olivia Lee vodit će svakog od njih za ruku i pokušati pronaći skriveni potencijal gurajući ih u nepoznato. Prisilit će ih da se suoče sa skupinom prelijepih, privlačnih žena ili ih izvući iz njihova sigurnog okruženja i gurnuti u testosteronom nabijeni svijet muškaraca.
Sve to bit će šok za organizam, ali pomoći će našim momcima pronaći samopouzdanje koje nikad nisu imali. Uz pomoć psihologinje Anjule Mutande i stilistice Gemme Sheppard emisija BUDI FRAJER skida njihove slojeve i gradi nove. Na kraju tjedna, prije nego što ih pošalje u novi život, Olivia za svakog momka ima još jedno iznenađenje za kraj... Spoj!
Među kandidatima kojima očajnički treba pomoć su i farmer koji bi radije ostao postrani, znanstvenik koji ne može preboljeti ljubav svoga života koja ga je napustila i inženjer koji se bori protiv obitelji koja želi da pristane na ugovoreni brak.
To je emocionalno, duhovito i simpatično putovanje. Pitanje glasi jesu li ovi momci dorasli izazovu i hoće li biti frajeri.

Bilo je na kanalima:

STAR Life  

TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.