Sasvim obična djevojka bez ambicija, lišena glamura, Madhu je sretna kao kozmetičarka. Iako nije imala ambicije baviti se poslovima glamurozne filmske industrije, sudbina je pripremila nešto drugo za nju. Sve se mijenja kada upozna RK, vodeću filmsku zvijezdu. RK će se nasilno oženiti Madhubalom iako je mrzi. Djevojka jednostavnih snova bit će prisiljena početi glumiti, a svi će biti iznenađeni njezinim talentom... i nova zvijezda bit će rođena. S vremenom se RK zaljubljuje u Madhubalu...
Serija je u Indiji privukla mnogo pažnje svojim nazivom. Kad je prikazan promotivni videomaterijal za ovu nju, počela su brojna nagađanja da se zasniva na priči o staroj indijskoj glumici Madhubali. Inače, Madhubala je umjetničko ime bollywoodske glumice Mumtaz Jahan Dehlavi koja je glumila u najcjenjenijim bollywoodskim klasicima. Limited edition poštanska markica s Madhubalinim likom, tri biografije i brojni članci o njoj osigurali su joj kultni položaj u indijskoj filmskoj povijesti sličan položaju Marilyn Monroe u Hollywoodu. S obzirom na to da je umrla prije nego što je uspjela iskoristiti svoj puni potencijal, Madhubala ostaje jedna od najtrajnijih i najslavnijih legendi indijskog filma i na drugom je mjestu na popisu deset najboljih bollywoodskih glumica svih vremena.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.