“Ja sam Carrie Wells. Samo nekoliko ljudi u svijetu ima sposobnosti pamćenja svega. Ja sam jedna od njih. Odaberi bilo koji dan mog života I reći ću ti što sam vidjela i čula: lica, razgovore, tragove (što je korisno kad si policajac). Ako mi nešto promakne prvi put, sve je u redu. Mogu se vratiti i pogledati ponovo. Moj život je… nezaboravan” – tim riječima se detektivka Carrie Wells predstavlja na početku prve sezone. I doista, njezina memorija je toliko besprijekorna da su svako mjesto, razgovor, radost i tuga zauvijek zabilježeni u njezinom sjećanju i može ih prizvati kad god zatreba.
Osjećajući da joj njezina sposobnost odpomaže u vođenju normalnog života Carrie se povlači iz policijskog posla na nekoliko godina sve dok se neočekivano spoji s bivšim dečkom i partnerom, detektivom Alom Burnsom. Nakon što je pomogla u rješavanju slučaja shvati da je vrijeme da se vrati natrag na posao I pridružuje se Burnesu u policijskoj postaji u Queensu. Carrieina memorija pomaže njoj i Alu riješiti velik broj slučajeva, što primjeti Eliot Delson, načelnik Odjela za teške zločine. Carrie i Al pristaju pridružiti se postaji na Manhattanu, ali ga ona nagovori da s njima pođe i Joanne Webster, brilijantna doktorica kojoj Carrie jako vjeruje. Njih troje složit će tim sposoban riješiti i najteže slučajeve.

Emitira se na kanalima:

DIVA  

Sljedeće epizode:

13. 05. 2024.
12:10
Tragovi zločina 4, ep. 12, Loše društvo
13. 05. 2024.
13:05
Tragovi zločina 4, ep. 13, Paranoični android

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.