Ana Paula živi u Chiapasu i studira za medicinsku sestru. Ljubav prema poslu medicinske sestre i požrtvovnost prema bolesnicima razvila je njegujući bolesnu majku u zadnjim danima njenog života. Tik prije svoje diplome upoznaje Brunu, odvjetnika Rogelija Montera, koji joj pronalazi posao. Ana Paula će raditi kao njegovateljica njegova šefa koji je, nakon nesreće, ostao paraliziran i prikovan za invalidska kolica. Ana Paula prihvaća posao zbog primamljive novčane ponude kojom bi financijski mogla pomoći teti Rosauri, koja je od najranijeg djetinjstva bila poput majke njoj i njezinu bratu Miguelu.

Ubrzo Ana Paula stiže na hacijendu ´Del Fuerte´ kako bi njegovala Rogelija te se iznenadi kad otkrije da je ogorčen i kivan na sve. Razlog Rogelijeve ogorčenosti je najvećim dijelom Vanesa, njegova plitka zaručnica koja ga je ostavila nakon nesreće. Na hacijendi živi Rogelijeva sestra Cynthia, koju je brat prisilio da ostane ondje živjeti i brinuti se za njega u zamjenu za luksuzni život na koji je bila naviknuta. Da izbjegne dosadu, započinje vezu s Efraínom, predradnikom na hacijendi. On se zaljubljuje u nju, ali njoj on služi samo za zabavu.

Ana Paula Carmona (Ana Brenda Contreras) je mlada i prekrasna djevojka. Rano je ostala bez majke te vjeruje kako nema ni oca. Hrabra je, vedra, optimistična i intuitivna te izuzetno jaka ličnost. Unatoč siromaštvu, vjeruje da može sama napredovati u životu. Ona je medicinska sestra koja se voli brinuti za one kojima je pomoć najpotrebnija. Sanja o ljubavi, ali nije spremna bezglavo uletjeti u vezu te će radije pričekati pravog muškarca.

Gustavo Duran (José Ron) je mladić iz srednjeg staleža, a po zanimanju inženjer građevinarstva specijaliziran za hidrauliku. Strastveno voli svoj posao, zgodan je, opušten, romantičan, vjeran i pošten. Pravi je gospodin s univerzalnim odlikama karaktera. Međutim, ljubomoran je, ponosan i ne podnosi laži. Spreman je prihvatiti sve izazove svog studija, posla i žena. Osjećajan je i uvijek nastoji pomoći drugima. Velikodušan je i sve bi dao za voljenu ženu.

Rogelio Montero Baez (Jorge Salinas) je zgodan, muževan, pametan, sumnjičav, strastven i nagao. Studirao je ekonomiju i upravlja obiteljskom hacijendom. Šovinist je i sebičan. Ne može se pomiriti s porazom, nikoga ne sluša i uvijek dobije što želi. Oduvijek je bio teške naravi, ali nakon nesreće zbog koje je ostao paraliziran, postao je ogorčen i kivan na druge. Zbog takve naravi ga nitko ne voli, a njegovi zaposlenici i svi koji žive s njim i oko njega ga se boje.

Bruno Rey Tejeda (Julián Gil) je prepredeni zavodnik i manipulator. Po zanimanju je odvjetnik i brine se o svim pravnim Rogeliovim poslovima, ali ga ipak ne voli i zavidi mu. Sanja o tome da se osveti braći Montero i vrati posjed koji je nekoć bio njegov. Lukav je, osvetoljubiv i hladnokrvan u provođenju svojih planova. Iskorištava ljude te ga nije briga ni za koga.


Ana Brenda Contreras je meksička pjevačica i glumica rođena 24. prosinca 1986. godine u Rio Bravu, Meksiko. Karijeru je započela sa samo 15 godina kad se, kako bi sudjelovala u reality showu Pop Stars, preselila u Mexico City. Na showu se plasirala kao finalistica te postala članicom benda ´t'detila´, koji je kasnije izdao album istog naziva. Nešto kasnije, 2003. godine, pridružuje se Televisinom centru za umjetnost kako bi studirala glumu. Dvije godine nakon se pojavljuje u ulozi telenoveli ´Barrera de amor´ producenta Ernesta Alonsa, a njene uloge se nakon toga samo nastavljaju nizati. U svojoj bogatoj glumačkoj karijeri ostvarila je mnoge uloge među kojima su one u telenovelama ´Teresa´, ´Magična privlačnost´, ´Zauvijek zaljubljeni´ i ´Dvoboj strasti´.
José Ron je meksički glumac rođen 8. kolovoza 1981. godine u Guadalajari, Meksiko. Glumačku karijeru je započeo 2004. godine ulogom u seriji ´Srce u plamenu´, a nakon toga su uslijedile uloge u nekoliko tinejdžerskih telenovela poput one koje je ostvario u seriji ´Rebelde´. Nekoliko godina kasnije, 2008. godine producentica serije ´Zauvijek zaljubljeni´ Martha Patricia López de Zatarain njemu i Ani Brendi Contreras dodjeljuje vodeće uloge. U svojoj karijeri se ostvario više od deset uloga u televizijskim serijama i telenovelama.

Bilo na kanalima:

Nova BH  Pink Soap  PINK PLUS  PINK  PINK 2  Doma TV  POP TV  

Sljedeće epizode:

Na kanalu trenutno nema dostupnog rasporeda
PREPORUKE
 • Mike i Molly (2010)

  petak
  image
  Mike Biggs (Gardell) je dobroćudni policajac koji iskreno želi smršaviti. Njegov partner je Carl McMillan (Wilson), mršav i brbljav lik koji ga stalno ohrabruje...
 • Južnjačko srce (2011)

  petak
  image
  Za dr. Zoe Hart sve je uvijek išlo točno po planu. Lijepa, privilegirana i nadarena, kanila je baviti se kardiokirurgijom poput svoga oca. No, kad joj kažu kako...
 • Cure bez love (2011)

  subota
  image
  Mnoge mlade djevojke dolaze u New York kako bi 'uspjele', a Max i Caroline samo pokušavaju zaraditi za stanarinu. U središtu zbivanja ove zabavne i urnebesne...
 • Vila Marija (2004)

  subota
  image
  'Villa Maria' je priča o tri obitelji koje su povezane, ali još više razdvojene novcem, ljubavi, strasti i izdajom. Tomislav Tomo Jurak (Žarko Radić) je bogati...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.