'Luda ljubav' je priča o četiri prijatelja iz New Yorka. Dok se dvoje od njih zaljubi do ušiju, drugo dvoje se jednostavno ne može podnijeti. U epicentru ove romantične i humoristične serije smještene u New Yorku su četiri prijatelja: Ben i Larry te Kate i Connie. Ben i Kate se slučajno upoznaju na vrhu 'Empire State Buildinga' i zaljube se na prvi pogled. Druženjem upoznaju Benovog prijatelja Larryja i Kateinu prijateljicu Connie. Larry i Connie se ne slažu najbolje od samog početku, jer su oboje poprilično cinični. Nakon nekog vremena, Larry i Connie ostvare bolji odnos.

Pamela Fryman režirala je većinu epizoda serije 'Kako sam upoznao vašu majku' i epizode mnogih drugih humorističnih serija kao što su 'Just Shoot Me', 'Dva i pol muškarca', 'Prijatelji' te 'Kralj Queensa'.
Osvojila je dva Emmya za seriju 'Santa Barbara'. Nominirana za dva Emmyja zbog humoristične serije 'Kako sam upoznao vašu majku'. Scenarist serije 'Luda ljubav' Matt Tarses producirao je većinu epizoda hit serije 'Stažist', 'Najgori tjedan' i 'Sports Night'. Osvojila je Emmy nominaciju 2005. godine za seriju 'Stažist'.


Jason Biggs je najpoznatiji po svojoj ulozi u kultnim nastavcima hit komedije 'Američka pita'. Uloga u seriji 'Luda ljubav' prva mu je tom TV žanru nakon deset godina. Jason je rođen 1978. godine u New Jerseyju. Ima dvije starije sestre, a počeo je glumiti već kao petogodišnjak. U braku je s glumicom Jenny Mollen. Osvojio je MTV Movie Award za najbolji poljubac ('Američka pita 2').
U ovoj seriji utjelovljuje lik mladog odvjetnika koji se nalazi u vezi koja ga sputava te uskoro, sasvim slučajno, upoznaje ljubav svog života.

Sarah Chalke je poznata po ulozi Stelle u hit seriji 'Kako sam upoznao vašu majku' i doktorice Reid u hit seriji 'Stažist'. Rođena je 1976. godine u Kanadi. Govori francuski i njemački jezik. Volonterka je i radi u 'Audrey Hepburn' fondu za djecu. Otac joj je odvjetnik te njezini roditelji vode agenciju za posvojenje djece. Sama je majka sina Charlie Rhodesa Afifija. Sa 17 godina je dobila ulogu Becky Conner u seriji 'Roseanne'. Trenutno tumači glavnu ulogu u seriji 'How to Live with Your Parents (For the Rest of Your Life)'. U 'Ludoj ljubavi' glumi prpošnu i pomalo nespretnu Kate koja se zaljubi u Bena na prvi pogled i živi s najboljom prijateljicom Connie.

Tyler Labine je poznat po filmovima 'Planet majmuna: Postanak' (2011.), 'Tucker i Dale protiv zla' (2010.) i 'Reaper' (2007.). Ovaj glumac je rođen 29. travnja 1978. godine u Kanadi. Sam glumac je priznao da je njegov najgori posao onaj dostavljača pizze. Oženjen je s Carrie Ruscheinsky.
U seriji tumači Larryja, Benovog ciničnog, najboljeg prijatelja koji je uvijek u prepirki s Connie.

Judy Greer je ostvarila mnoge gostujuće uloge u hit serijama 'Dva i pol muškarca', 'Kalifornikacija', i 'Teorija velikog praska'. Greer je rođena i odrasla u Detroitu u obitelji mehaničara i bolničke administratorice. Deset godina je trenirala klasični ruski balet. U njezin filmski opus spadaju filmovi 'Od klinke do komada', 'The Village', 'Što žene vole'. Glavno obilježje je da uvijek u filmovima tumači najbolju prijateljicu glavnih protagonista. U seriji 'Dva i pol muškarca' glumila je tri različita lika. Judy glumi Kateinu najbolju prijateljicu Connie koja je oličenje sarkazma i ne slaže se s Larryjem.

Bilo na kanalima:

PINK 2  Doma TV  

Sljedeće epizode:

Na kanalu trenutno nema dostupnog rasporeda
PREPORUKE
 • M(j)ešoviti brak (2003)

  Danas
  image
  Serija "M(j)ešoviti brak" snimljena je na osnovu istoimene pozorišne predstave koja spada među najgledanije poslednjih godina. Naravno, dodati su novi likovi,...
 • See Dad Run (2012)

  Danas
  image
  Humoristična serija o predanom ocu koji nakon što se njegova serija nenadano ukine odgaja svoju obitelj. U glavnoj ulozi je Scott Baio.
 • Prijatelji (1994)

  Danas
  image
  Da nema njezinih prijatelja Monica (Courteney Cox) bi odavno odustala od spojeva. I iako je najzaštićenija od svih svojih prijatelja, ona pokazuje pravu majčinsku...
 • Jesam te! (2003)

  Danas
  image
  U emisiji Punk'd slavne osobe ne samo da dobiju poseban tretman već i dobiju i više nego što su očekivali u ovoj smiješnoj emisiji skrivene kamere koju je...
TOP LISTE

Prijavi se