Marcela Morales uskoro bi treba dobiti majčino nasljedstvo, no da bi ga dobila, mora ispuniti majčin uvjet: udati se! Ta majčina ostavština Marceli je posljednja nada da spasi imanje koje je pod hipotekom. Zato Marcela daje oglas u novine i traži budućega supruga. Alessandro Castelo, jedan od mnogih muškaraca koji su se javili na njezin oglas, bogati je nasljednik poznatog hotelskog lanca Toscana. Krijući se pod maskama, Marcela i Alessandro susretnu se na plaži. Tijekom te večeri vrijedna obiteljska ogrlica nestane iz Alessandrova doma, a Marcela postane glavna osumnjičenica za tu krađu.
Kako bi pronašao ogrlicu, Alessandro dolazi na imanje kao Marcelin budući suprug. No njegova strast prema njoj toliko je jaka da utječe na njega, te on želi dokazati da je ona nevina i osvojiti njezinu ljubav. Kako bi to postigao, morat će svladati niz zapreka do ostvarenja njihove ljubavi.

Gotovo svi likovi ove priče protive se toj njihovoj ljubavi. Ponajprije Alessandrovi roditelji koji okrivljuju Marcelu za krađu ogrlice. Tu je i pravi lopov, Nisa, koja želi namjestiti Marceli kako bi prikrila svoj zločin. Zatim tu je i Camilo koji zapravo želi zavesti Marcelu jer misli da je dobila majčino nasljedstvo. Cristián, Alessandrov prijatelj, koji ne vjeruje u njezinu nevinost. Octavia koja mrzi obitelj Castelo i želi im nauditi preotimanjem imanja "El Vendaval" kako bi ga iskoristila u turističke svrhe. G. Timoteo, Octavijin pomagač, varalica i pohlepan muškarac koji želi izvući vlastitu korist. Te María Laura koja se protivi njihovoj ljubavi jer želi Alessandra za sebe.
Neki od njih smišljat će svojevrsnu "kolektivnu zavjeru". Primjerice, Alba, Marcelina rođakinja, koja će također imati svoju ljubavnu priču. Sagrario i Mateo koji će, također, biti Marcelini saveznici i suočiti se sa Severovim neočekivanim povratkom. Ispast će da je on Sagrarijin suprug za kojega su vjerovali da je mrtav. On će se vratiti nakon krađe Marcelina nasljedstva.

La Mujer de Vendaval je priča u kojoj se isprepleću ljubav i humor, u kojoj neki od likova zavode jer su blesasti, a drugi jer su pametni. Neki žele povrijediti, a na kraju će sami biti ismijani. Mješavina je ovo tradicionalne melodrame i komedije, u kojoj prevladavaju mladi likovi koji su strastveni i unose svježinu, a to će se gledateljima svakako svidjeti.

Bilo je na kanalima:

POP TV  HTV1  HTV2  

PREPORUKE
  • Zovite mi agenta! (2015)

    image
    In Paris, France, a group of movie-star agents go about their lives and work, and they'll have to figure out how to carry on with the agency after the passing of...
  • Gilmorice (2000)

    image
    Radnja serije je smještena u izmišljeni gradić u Connecticutu koji je pun umjetnika i sanjara. 'Gilomorice' je humoristična priča o majčinstvu, prijateljstvu i...
  • Samo hrabro (2020)

    image
    Potrebna je stara prijateljica za novi život. Razvedeni terapeut Drew (Thomas Middleditch) primi lošu vijest da mu je zatajio bubreg i da će mu trebati novi....
  • Najbolje godine (2009)

    image
    Modernu gradsku curu Lorenu na selo će dovesti igra vrlo neobičnih i sudbonosnih okolnosti. Na početku puta koji će kroz nekoliko tjedana njen život učiniti...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.