'Crvena udovica' je američka kriminalistička serija o ženi koja je prisiljena otplaćivati mafijaške dugove svog ubijenog supruga. Uz sjajnu Radhu Mitchell dvije glavne uloge igraju Goran Višnjić i Rade Šerbedžija koji se u ovom serijalu prvi put susreću na malom ekranu.

Marta Walraven po svemu sudeći vodi idiličan život. Majka i domaćica u Tony Marin okrugu sjeverno od San Francisca posvećena je suprugu I svoje troje djece. Iz ove savršene fasade krije se, pak, kompliciranija priča: Evan, Martin muž, uzdržava obitelj krijumčareći marihuanu. Marta je upoznata sa svijetom organiziranog kriminala: njezin otac, Andrei Petrov, i njegov odani tjelohranitelj Luther su Bratva, ruska gangsterska banda u San Franciscu. Svijet je to od kojeg su ona i njezina sestra Kat oduvijek htjele pobjeći, ali nikad nisu uspjele. Kad Evan biva brutano ubijen pred kućnim pragom sve se mijenja. Martina prva briga je sigurnost njezine djece, ipak kad joj FBI-jev agent James Ramos obeća pravdu u zamjenu za suradnjom ne može ići protiv zakon Bratve i odbija pomoć. Polako, istina o Evanovom ubojstvu dolazi na vidjelo: Evanovi poslovni partneri – Martin brat Irwin Petrov i njegov najbolji prijatelj, nesretni Mike Tomlin uključeni su u krađu milijune dolara vrijednog kokaina od zloglasnog međunarodnog kriminalnog bossa Nicholaa Schillera. Evan je dug platio svojim životom, ali što se Schillera tiče taj dug još uvijek postoji. Zapada Martu, Evanovu udovicu, koja se mora uključiti u kriminalno podzemlje kako bi otplatila dug, na način na koji Schiller zamisli.

Progonjena od FBI-ja s jedne i Schillera s druge strane, dok pritom pokušava sama odgajati troje djece Marta otkriva ustrajnost za koju nije znala da je ima. Dok traga za istinom o muževom ubojstvu i bori se za sigurnost svoje djece oslonit će se na snalažljivost, odlučnost i svoj Bratva DNK kao nikad dosad. No, kako bi pobjedila svoje protivnike u njihovoj smrtonosnoj igri koliko je Marta spremna ići daleko?

“Crvenu udovicu” glumački predvode Radha Mitchell kao Marta Walraven (“Pad Olimpa”), Sterling Beaumon kao Gabriel Walraven, Clifton Collins Jr kao FBI-jev agent James Ramos, Luke Gross kao Luther, Suleka Mathew kao Dina Tomlin, Erin Moriarty kao Matalie Walraven, Jamie Ray Newman kao Kat Castillo, Jakog Salvati kao Boris Walraven, Lee Tergesen kao Mike Tomlin, Wil Traval kao Irwin Petrov te, nama posebno značajni, Rade Šerbedžija kao Andrei Petrov I Goran Višnjić kao Nicholae Schiller.

Nastala prema nizozemskoj seriji “Penoza”, “Crvenu udovicu” je napisala i izvršno producirala Melissa Rosenberg (“Dexter”, filmove “Sumrak” sage) uz također izvršnu produkciju Howarda Kleina (The Office”, “Parks & Recreation”) I Alona Aranye. Serijal su producirali ABC-jevi Studiji u suradnji s Endemol Studijima.

Bilo na kanalima:

AXN Spin  AXN  RTL  

Sljedeće epizode:

Na kanalu trenutno nema dostupnog rasporeda
PREPORUKE
 • Zovite babicu (2012)

  Danas
  image
  Serija prati životpisne priče iz života primalja u istočnom dijelu Londona 50-ih godina, snimljena prema bestseleru - memoarima medicinske sestre Jennifer Worth.
 • Larin izbor (2011)

  Danas
  image
  Serija koja je osvojila zemlju i regiju, proizvod koji je prodan u čak 19 zemalja diljem svijeta i iz serijske uspješnice prerastao u filmski hit koji sa svakim...
 • Meryem (2017)

  Danas
  image
  Nakon saobraćajne nesreće u kojoj novopečeni tužitelj Oktaj usmrti vjerenicu bogatog i uglednog advokata Savaša, krivicu za ovaj zločin preuzima Merjem, Oktajeva...
 • Unter Uns (1994)

  Danas
  image
  Among us (UU) is a German soap opera broadcasted since 28 November 1994, Monday to Friday by RTL. Among us deals about people in the Schillerallee in Cologne,...
TOP LISTE

Prijavi se