Imitator (serijal od četiri sezone snimljene 1996-2000 god.) je priča o Jarod, vrlo inteligentnoj osobi koja ima sposobnost da postane bilo tko. Otet još kao dijete, Jarod je čuvan u instituciji poznatoj kao "The Center." Nakon njegova bijega, Jarod pokušava saznati tko je doista on i što se dogodilo njegovoj obitelj. Preuzimajući različite identitete pod različitim karijerama, Jarod (Michael T. Weiss) nadmudruje "Centar", uključujući i Miss Parker (Andrea Parker), lik oca Syndey (Patrick Bauchau) i Broots (Jon Gries). Polako se najdublje tajne "Centra" otkrivaju uključujući i neke od najsloženijih priča ikad viđenih na televiziji. Likovi poput gospodina Parkera, gospodina Lyle (Jamie Denton), dr. Raines otkrivaju Jarodovu prošlost, obitelj, i međusobni odnos Centra i smrt njegove majke i još mnogo toga.

Jednosatna napeta serija o geniju kojem iznimna inteligencija omogućava svladati gotovo bilo koju struku. On koristi svoju vještinu kao nenasilni osvetnik, on je posebna snaga za pravdu - iako ga progone agenti zaduženi za tajno istraživanje.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.