"Brothers & Sisters" uzbudljiva je nova serija izvršnih producenata Kena Olina i scenarista Jona Robina Baitza o obitelji Walker iz Kalifornije. Upoznajemo obitelj u kojoj su braća i sestre vrlo povezani, bezuvjetno prihvaćaju jedno drugo dok se bore da postanu odraz prividna savršenstva svojih uzornih roditelja. Dani koji su pred njima donose im iskušenja, prijevaru i bol.
Serija prati Walkere kroz zavrzlamu američke današnjice - stres, neograničene mogućnosti i borbu da se nadvlada vlastito podrijetlo i izgradi vlastita osobnost. Kroz ovu fascinantnu braću i sestre - Saru (Rachel Griffiths), dopredsjednicu korporacije koja se vraća u obiteljsku tvrtku; Thomasa (Balthazar Getty), odana sina, ali i šarmantna ženskara; Kevina (Matthew Rhys), odvjetnika homoseksualca koji oprezno uči o ljubavi; Justina (Dave Annable), najmlađe dijete u obitelji, koje se bori s traumom i ovisnošću; te Kitty (Calista Flockhart), desničarsku radijsku voditeljicu koja je postala stručnjakinja za TV i koja je oduvijek tatina mezimica - serija istražuje što znači biti obitelj u 21. stoljeću i kako ova braća i sestre balansiraju vlastite živote dok se bore da prihvate svoje roditelje kao ljude - s manama, kontradiktorne i dostojne oprosta, a ne samo kao majku i oca. Roditelji su Tom Skerritt kao William Walker, iznimno impozantna glava obitelji i predsjednik obiteljske tvrtke, te Sally Field kao Nora Holden, tvrdoglava žena i majka petero braće i sestara Walker. Tu su i Ron Rifkin kao Saul Holden, Norin šminkerski brat, John Pyper-Ferguson kao Sarin muž Joe, Sarah Jane Morris kao Tommyjeva žena Julia te Patricia Wetting kao tajanstvena žena koja bi mogla srušiti Walkere i njihovu tvrtku.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.