"Tko to tamo pjeva?" zabavna je emisija koja u programski spektar Nove TV donosi obilje smijeha, omiljene domaće i strane hitove, vrhunsku televizijsku produkciju te odličnu zabavu namijenjenu svim generacijama.
Novi inovativni show izaziva natjecatelje da identificiraju skrivene pjevačke talente bez da ih zapravo čuju. Ovo nije tipično natjecanje u pjevanju. Jedinstveni show izaziva natjecatelje da odrede tko dobro pjeva, a tko ne, bez da ih čuju, dodajući uzbudljivu dozu tajanstvenosti u svijet glazbe.
U svakoj emisiji gledateljima se predstavljaju "tajni glasovi" koje publika raspoznaje prema njihovim zanimanjima, karakterima. Tako će u svakoj emisiji pjevati odvjetnik, medicinska sestra, građevinar, frizerka… Među njima se u svakoj emisiji krije različiti broj pravih pjevača, ali i onih koji uopće ne znaju pjevati. Zato je natjecatelju najvažniji cilj da među devetero "tajnih glasova" detektira one koji pjevaju loše jer jedino na taj način može doći do glavne novčane nagrade. Eliminiranjem dobrih pjevača udaljava se od osvajanja novca, a približava se scenariju da iz emisije ode "praznih džepova".
"Tko to tamo pjeva?" (I Can See Your Voice) temelji se na južnokorejskom formatu CJ ENM, a show je adaptiran u 29 zemalja diljem svijeta.

Emitira se na kanalima:

NOVA TV  

Sljedeće epizode:

19. 04. 2024.
20:20
Tko to tamo pjeva? 1, ep. 6
nedjelja
17:10
Tko to tamo pjeva? 1, ep. 6 ®
petak
20:20
Tko to tamo pjeva? 1, ep. 7
28. 04. 2024.
16:30
Tko to tamo pjeva? 1, ep. 7 ®
28. 04. 2024.
17:10
Tko to tamo pjeva? 1, ep. 7 ®
03. 05. 2024.
20:20
Tko to tamo pjeva? 1, ep. 8
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.