Ovo je priča o Rosario, djevojci rođenoj i odgojenoj u gradskom predgrađu, koja je postala legenda. Bez obzira na njezin odgoj, Rosarijina je ljepota očarala dvojicu mladića iz višeg staleža: Antonija i Emilija. Rosario, koju su svi u njezinoj okolini neprestano maltretirali, zlostavljali i napadali, i sama postaje profesionalni ubojica. U suprotnosti je s Antoniom, mladim arhitektom koji je odrastao u drukčijoj okolini. Naivni idealist po prirodi, Antonio se zaljubljuje u Rosario za vrijeme pobune u srednjoj školi. Ona ga strastveno poljubi pred cijelom školom. Budući da ne može izbrisati Rosario sa svojih usana i iz svog srca, Antonio zamoli Emilija da potraži tu tajanstvenu djevojku. Antoniovi i Rosarijini putovi više će se puta preplesti, a sa svakim će se susretom on sve više zaljubiti u tu divlju i hrabru djevojku. Kad je izbace iz škole, Rosario i njezina prijateljica Dayra pridružit će se mafijaškoj skupini koju vodi Papa, koji će kasnije brutalno ubiti Dayru. Da bi sebe obranila i osvetila prijateljičinu smrt, Rosario ubija okrutnog trgovca drogom. Antonio će zbog bijega morati potpuno žrtvovati svoj život i društveni status, ali će dobiti priliku boriti se za njihovu ljubav. No Rosario ne zna voljeti… Ona zna samo ubijati.

Serija se bazira na istoimenom kolumbijskom filmu iz 2005. godine koji je nastao prema romanu Jorgea Franca. Film je bio nominiran za nagradu Goya u kategoriji najboljeg stranog filma te je drugi po box officeu u povijesti kolumbijske kinematografije.

Glavna glumica Maria Fernanda Yepes je rođena 23. prosinca 1980. godine u Medellinu u Kolumbiji. Karijeru je počela kao model i to u dobi od 14 godina. Pojavila se na listi najseksi modela za kupaće kostime tri godine zaredom (2007.-2009.godine). Studirala je psihologiju, sociologiju i novinarstvo. U vezi je s Arapom Bethkeom glumcem kojeg gledatelji Doma TV-a mogu gledati u seriji 'Plamen ljubavi'.


ROSARIO TIJERAS (MARíA FERNANDA YEPES)
Rosario je prelijepa i privlačna mlada djevojka odrasla u siromašnom dijelu grada. Ona je ponekad nježna, a ponekad nasilna. Živi u svijetu u kojem je oduzimanje života jedini način da se preživi. U takvom okruženju prelijepa Rosario je predmet želje svakog ondašnjeg muškarca. Naći će ljubav s dva mladića iz visokog staleža. Jednom od njih dat će srce, a drugom svoje tijelo.

ANTONIO DE BEDUT (ANDRÉS SANDOVAL)
Antonio de Bedut je mladić idealist i sanjar koji razvija platonsku ljubav prema Rosario, tajanstvenoj djevojci iz slama. Nakon njihovog prvog zanimljivog susreta Antonio će učiniti sve da ostane s Rosario. No ona će se odlučiti za Antonijevog najboljeg prijatelja Emilija.

EMILIO ECHEGARAY (SEBASTIÁN MARTÍNEZ)
Emilio je skroman mladić, iako sin važnog bogataša u gradu. On je savršeni zavodnik kojeg žene obožavaju. No Emilio više od svega voli opasnost i adrenalin te se zaljubi u ženu koja mu sve to pruža. Zajedno će Rosario i Emilio otkriti strast za koju nisu vjerovali da postoji.

Bilo na kanalima:

Doma TV  NOVA TV  

Sljedeće epizode:

Na kanalu trenutno nema dostupnog rasporeda
PREPORUKE

Divlji u srcu (2006)

srijeda
image
Danny Trevanion, engleski veterinar opterećen nezanimljivim poslom i obiteljskim problemima, na nagovor svoje mlade, druge žene odlazi u Južnu Afriku na...

Volim samo tebe (2014)

srijeda
image
Volim samo tebe je romantična dramska serija koja pokazuje obiteljske vrijednosti Gujaratija i opisuje koje su posljedice jednostrane ljubavi. Sve je ispričano s...

Ćerke (2017)

srijeda
image
Priča serije prati gospođu Fazilet, koja sa svoje dve ćerke, Hazan i Eče, živi jednim skromnim životom, ali njen san da postane bogata i dalje je nesotvaren....

Westworld (2016)

srijeda
image
Serija inspirirana istoimenim filmom iz 1973. o futurističkom tematskom parku naseljenom umjetnim bićima koji je napisao i režirao Michael Crichton. Dobro došli u...
TOP LISTE

Prijavi se