Ocjena: 7.8/10
Ocjena korisnika: 9.5/10
(2 glasa)

Inspirirana filmovima poput "Bourneovog ultimatuma", posljednjeg "Jamesa Bonda" te filmskim serijalom "Nemoguća misija", "Intelligence: Services and Secrets" prva je serija u talijanskoj produkciji posvećena špijunaži i tajnim službama.
Mnogobrojne akcijske scene borbi, senzacionalni i iznenađujući zapleti, upotreba najnaprednijih tehnologija i specijalnih efekata te neprestana neizvjesnost ključne su odlike ove serije koja će držati gledatelje u napetosti do samoga kraja.

Raoul Bova glumi Marca Tancredija, bivšeg pripadnika specijalnih postrojbi koji se povlači iz službe nakon vrlo ozbiljne ozljede. Njegova je jedina želja da živi mirnim životom, no osobna ga tragedija prisiljava na povratak u bitku. Ovoga su puta njegovi neprijatelji znatno podmukliji od onih s kojima se morao suočavati u prošlosti jer su mnogi od njih pritajeni u talijanskoj tajnoj službi i bez oklijevanja provode plan kojim žele narušiti međunarodne odnose. Tancredi će morati osujetiti taj plan, u svijetu u kojem su istina i laži često isprepleteni poput DNK, gdje se opasnosti čine golemima poput nebrojenih vojski i sitnima poput virusa suviše malenih da bi ih zamijetili golim okom.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.