Outlaw je nova serija koju je osmislio izvršni producent John Eisendrath (Alias, Felicity), a u glavnoj je ulozi dobitnik Emmyja Jimmy Smits, poznat po ulogama u Newyorškim plavcima i Zapadnome krilu.
Malo je poslova na kojima ljudi ostaju doživotno, a mjesto suca Vrhovnog suda jedno je od onih na kojima nitko neće dati otkaz - osim ako nije Cyrus Garza (Jimmy Smits). Sudac Garza ženskar je i kockar koji je uvijek točno tumačio zakon sve do trenutka kada shvati da je sustav u koji vjeruje iskvaren. Stoga napušta mjesto suca i vraća se privatnoj praksi. Zahvaljujući iskustvu s pravnim sustavom, Garza i njegov odvjetnički tim obilazi Ameriku i prihvaća važne i kontroverzne slučajeve.

U timu su Garzin najbolji prijatelj iz djetinjstva Al Druzinski (David Ramsey), sjajan branitelj liberalna svjetonazora, Mereta Stockman (Ellen Woglom), nepopravljivo romantična Garzina asistentica, Lucinda Pearl (Carly Pope), nekonvencionalna privatna istražiteljica koja se koristi svojom privlačnošću i snalažljivošću da bi prikupila informacije za Garzu te naposljetku Eddie Franks (Jesse Bradford), uvijek napet i nevjerojatno ambiciozan odvjetnik s Yalea kojeg je Garza tek zaposlio na mjesto asistenta.
visokim funkcijama imati opasne neprijatelje, neprijatelje koji kuju urotu protiv njega.

Bilo je na kanalima:

HTV1  HTV2  

PREPORUKE
  • Milijarde (2016)

    image
    Dobitnici Emmyja® i Zlatnoga globusa® Paul Giamatti i Damian Lewis zvijezde su ove složene drame o politici moći u svijetu njujorških visokih financija. Lukavi i...
  • Momci s Madisona (2007)

    image
    Radnje smještene 1960-ih u New Yorku, „Momci s Madisona“ istražuju glamurozno i egoistično zlatno doba oglašavanja, gdje svatko nešto prodaje i ništa nije onako...
  • Pogrešan čovjek (2018)

    image
    Radnja prati priču samohrane majke Lee (Ivana Roščić), koja je spremna pogaziti sve svoje principe i uvjerenja kada sazna da joj je kći Zoe (Dora Dimić Rakar)...
  • Osiguranje zračne luke: Rim (2021)

    image
    Od sumraka do zore, osoblje osiguranja rimske zračne luke Fiumicino, najprometnije u Italiji, vodi bitku s krijumčarima droge, ilegalnom imigracijom i krađom.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.