Splićanin Pero (Vedran Mlikota), studirao je u Zagrebu, a kada se oženio Zagrepčankom u njegov novi dom došli su i njegova majka Marija (Marija Kohn), udovica i umirovljenica, i brat Ivo (Duško Modrinić), roker i barmen kultnog lokala koji živi u stanu preko puta. Ivo samo što nije stao pred oltar, a u pripremama će mu najviše od pomoći biti njegov stariji brat. Pero je uvijek bio uz svog mlađeg brata, no sada on očekuje od njega razumijevanje, s obzirom da je trenutno u težoj financijskoj situaciji, da mu ne zamjeri što mu neće kupiti svadbeni dar. Svoju nespremnost Pero će pokušati opravdati činjenicom da se Ivo naglo odlučio na brak s djevojkom koju poznaje tek petnaest dana. Ivo je odabrao trenutak za svadbu usred svjetske financijske krize, ali i Perine bračne krize.
Perina supruga Ines (Nataša Dangubić) je konceptualna umjetnica, avangardna slikarica koja je prilično neshvaćena u svojoj okolini. U nastojanju da ponovno pridobije pažnju svoga Pere, Ines mora osmisliti seksi 'outfit' za odlazak na svadbu i tako vrati izgubljene strasti. U zamršeni odnos supružnika Ines i Pere uplest će se Ivo te pokušati zapaliti ugasli plam njihove ljubavi. Sam Ivo, veliki zavodnik i miljenik žena još će jednom dobro razmisliti da li će izreći sudbonosno 'da' i do kraja života provesti samo s jednom ženom.

Perin sin Bruno (Silvio Vovk), tipični je tinejdžer koji se traži, bori s hormonima i koji je preko ušiju zaljubljen u svoju djevojku Bojanu.

Udovica Marija je tradicionalna i vrlo snalažljiva osoba, a s obzirom da u njenom životu već dugo nema muškarca koji bi joj pružio svu potrebnu ljubav i pažnju, ova će udovica svoju srodnu dušu potražiti i na oglasima preko interneta.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.