Nikad nije tako jednostavno kao reći "Uzimam". Seksi, duhovita i bolno iskrena BBC-jeva drama o tri para koji pokušavaju dokučiti što u današnjem svijetu doista znači "biti par". Ljubav je lako naći, ali teško ju je zadržati. Šestero prijatelja otkrivaju kako je teško živjeti s voljenom osobom, ali isto tako i bez nje. Kada kompromis postaje žrtva i kada se to pretvara u rastavu?

Lillie i Eddie nisu vjenčani, ali žive u sretnoj zajednici već 16 godina. Imaju dva sina: tipično mrzovoljnog tinejdžera Harryja i 12-godišnjeg Joea čiji je kvocijent inteligencije viši nego cijele obitelji zajedno. Lillie ne želi ništa mijenjati, no Eddiejeva je najveća želja staviti prsten na ruku i potpisati se na vjenčani list. Iako Clint i Abbey nisu pravi par, u nečemu su ujedinjeni: Abbey se žestoko protivi spavanju s Clintom, a on je istom žestinom želi odvući u krevet. Prijatelji ga od milja zovu "Kralj nemorala" jer kod žena uvijek postiže ono što želi. Na drugi spoj ne poziva nijednu. No kad upozna lijepu i simpatičnu Abbey, koja ne pada na njegov šarm, čini se da je našao sebi ravnu. Može li vuk promijeniti ćud, pogotovo kad su mu lijepe žene takva slabost? Treći su par Babs i Clintov brat Dickie. Iako su obojica zgodni muškarci, tu svaka sličnost prestaje. Dickie nema ni trunku Clintove ambicije. Šarmantan je, ali lijen i nepromišljen. Babs, koja radi kao dječja psihologinja, često svoju stručnost primjenjuje na mužu. Njihova je veza čvrsta, puna naboja i trajna. Doduše, trajna je samo u krevetu. Na svim ostalim životnim razinama njih su dvoje prava suprotnost.

U ovoj priči o ljubavi, strasti, patnji i tragediji šestero prijatelja nastoje shvatiti što znači "živjeti zauvijek sretno" i zašto uvijek želimo ono što ne možemo imati.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.