Ova telenovela na male ekrane donosi prekrasnu Saru Maldonado u bezvremenskoj priči o sudbini. 'Oluja u raju' je snimana na egzotičnim i atraktivnim lokacijama u Quintani Roo u kojoj se nalaze ruševine civilizacije Maya.
Više od pet stoljeća crni biser je ležao na dnu mora, a kada ga je Eliseo dotaknuo oslobodio je Ahzacovo prokletstvo. Odjednom Eliseo je osjetio veliku pohlepu koja je uzrokovala i smrt njegovog partnera Hernana. Iza sebe Hernan je ostavio ženu Analy te tek rođenu kćerkicu Aymar u velikom siromaštvu. Eliseo se nakon toga vraća u Veracruz, no shvati kako se prokletstvo crnog bisera odrazilo i na njegovu obitelj. Naime njegova žena Maria Teresa je napustila njega i svoja tri sina, Davida, Nicolasa i Leonarda. Kada je ponovno stao na svoje noge Eliseo se oporavio te postao bogat čovjek i vlasnik hacijende 'Raj'. No tajnu svog bogaćenja Eliseo još nikome nije otkrio. Nakon 20 godina Eliseo svoje sinove odgaja u strogom nadzoru. Najstariji sin David ga razočara, jer ne želi raditi na hacijendi, dok je najmlađi Leonardo previše osjećajan i melankoličan. Stoga sve nade Eliseo polaže u srednjeg sina Nicolasa, odličnog odvjetnika koji je pravi vođa. Dok Aymar i Nicolas uživaju u svojoj dubokoj i nevinoj ljubavi novo iskušenje im predstavlja zanosna i opaka Maura Duran kojoj je u cilju dočepati se Nicolasovog bogatstva.
Aymar Lazcano Mayu (Sara Maldonado)
Kći Hernana Lazcana i Analy Mayu. Aymar je privlačna mlada žena s predivnim zelenim očima. Potpuno prirodna i šarmantna Aymar je ponosna na svoje podrijetlo. Aymar se zaljubi u Nicolasa te je odlučna boriti se za njegovu ljubav.
Glumica Sara Maldonado je rođena u Veracruzu te ima dva starija brata i sestru Fabiolu. Studirala je glumu u Televisinom centru za glumu. Tijekom boravka u Kanadi Sara je studirala engleski jezik. Lijepa glumica sudjelovala je na meksičkom izboru ljepote koji su organizirali mediji te tamo osvojila prvo mjesto. U novije vrijeme ova je prelijepa glumica odigrala naslovnu ulogu u seriji 'Aurora', a ove godine glumila je u velikom hitu ovog žanra 'Kraljica juga'.
Nicolas Bravo (Erick Elías)
Nicolas je odgovoran mladić koji se brine za hacijendu te nastavak očevog posla. Nicolas je odvjetnik. Aymar će na prvi pogled osvojiti njegovo srce, no sjeme sumnje u Nicolasovo srce unijet će spletkarošica Maura.
Eliseo Bravo (Alejandro Tomassi)
Zgodan, inteligentan i arogantan. Njegova pohlepa za moći i bogatstvom natjerat će ga da izda najboljeg prijatelja Hernana. No prokletstvo crnog bisera ipak će natjerati ovog lika da plati svoje dugove.
David Bravo (José Luis Reséndez)
Najstariji Eliseov sin. David je snažan, karizmatičan i buntovan lik. Zaljubljive je prirode. Njegova eksplozivnost donijet će mu mnogobrojne probleme.
Leonardo Bravo (Ernesto D´Alessio)
Najmlađi član obitelji Bravo. On je veoma inteligentan i osjećajan te se divi svojoj braći. Leonardo želi biti poput svoje braće Davida i Nicolasa. Kada opaka Maura zavede Leonarda to će na njega imati razaravajući utjecaj.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.