Paulina i Paola (Gabriela Spanic) dvije su žene identične vanjštine, no različite naravi. Suočene s vlastitom sudbinom Paulina i Paula shvaćaju koliko su ustvari povezane… Paola Bracho je tašta i sebična žena , udana za bogataša Carlosa Daniela koji je slijepo zaljubljen u svoju ženu. Paoli je njezina obitelj dosadna, no zbog financijske sigurnosti ne želi se razvesti od Carlos Daniela. Često ima vanbračne izlete te uživa sa svojim ljubavnikom koji joj pruža uzbuđenje i ljubav. Na jednom od svojih putovanja slučajno sretne Paulinu te shvati kako imaju identični fizički izgled. Paulina je siromašna i skromna djevojka koja radi u restoranu. Paola dolazi na zanimljivu ideju, ona od Pauline odluči stvoriti sebe što će joj dati mogućnost da godinu dana putuje sa svojim ljubavnikom. Paulina odbije Paolin prijedlog, no manipulatorica ucijeni djevojku koja mora pristati na varku. Nakon što dođe u kuću obitelji Bracho Paulina vodi borbu s Paolinim suprugom Carlosom Danielom koji ne može shvatiti zašto ne želi spavati s njim. Kako prolazi vrijeme Paulina poboljšava situaciju u kući Bracho. Djeca je obožavaju, a posao u tvrtki počinje cvjetati. Jedini kojeg nije osvojila je njezin suprug Carlos Daniel, no čini se pak kako je upravo on osvojio srce ove 'Otimačice'…

Ovo je bila posljednja uloga glumice Libertad Lamarque koja je utjelovila lik Abuele Piedad Bracho. Za scenu tučnjave, koja je bila prezahtjevna za snimanje, jer se isti lik trebao boriti sam protiv sebe, producenti su angažirali sestru blizanku Gabriele Spanic, Danielu. U Meksiku ova je serija imala nadimak 'kraljica gledanosti'. Serija je dobila i svoj nastavak 'Más Alla De La Usurpadora' u kojem se radnja odvija godinu dana nakon završetka originala. Jednu od sporednih uloga u seriji odigrao je tadašnji suprug Gabriele Spanic, Miguel de Leon. Invalidska kolica, koja je Paula Bracho koristila u seriji, glumica Spanic je darovala u humanitarne svrhe. Serija je emitirana u 120 zemalja. Jedna od negativki u seriji 'Otimačica' popularna Chantal Andere nedavno je objavila sretnu vijest kako će drugi put postati majka. Gabriela Spanic i Fernando Colunga zajedno su ponovno stali pred kamere u seriji 'Gospodarica tvog srca' u kojoj je glumica tumačila glavnu negativku.

Paulina (Gabriela Spanic)
Mlada i lijepa jednostavna djevojka. Skromnog je podrijetla. Paola promijeni njezin izgled te je ucijeni da zauzme njezino mjesto u kući Bracho.

Paola (Gabriela Spanic)
Prelijepa, elegantna i odlučna žena. No unatoč tome nema srca, uvrnuta je i zla. Paola je obrazovana i inteligentna žena koja nije zadovoljna svojim životom.

Carlos Daniel (Fernando Colunga)
Carlos Danielom je oduvijek manipulirala njegova žena Paola. Iznenadi ga promjena kada Paulina dođe živjeti u njegovu kuću. Carlos Daniel je dobroćudan i uspješan čovjek.

Estefania (Chantal Andere)
Mlađa sestra Carlosa Daniela. Ima predrasude prema ljudima te je puna gorčine. Mrzi Paolu kao i Paulinu kada ona zauzme njeno mjesto.

Gema (Dominika Paleta)
Gema je prelijepa mlada rivalka Paole Bracho. Zaljubljena je u Carlosa Daniela, no ipak više voli njegov novac.

Piedad (Libertad Lamarque)
Baka Carlosa Daniela koja je sklona alkoholu. Paulina će joj pomoći da izliječi svoju bolest.

Gabriela Spanic je rođena u Venezueli, a otac joj je Hrvat. Osvajala je mnogobrojne titule ljepote, a postala je i Miss Tijela Venezuele. Gabriela je studirala psihologiju, no gluma je ipak bila njezina najveća ljubav. Glumačku karijeru započela je u televizijskoj kući Venevision, a prvu naslovnu ulogu dobila je 1995. godine u telenoveli 'Nijedna kao ti'. Glumački partner joj je bio njezin tadašnji suprug Miguel de Leon od kojeg se razvela 2003. godine. Nakon što joj je ponuđena uloga u 'Otimačici' Gabriela se preselila u Meksiko gdje je stekla status jedne od najpopularnijih glumica ovog žanra. Nakon ove popularne serije glumica je u seriji 'Uljez' kao i u 'Otimačici' utjelovila dvije uloge. Ostvarila je mnogobroje role koje su joj donijele svjetsku slavu poput uloga u serijama 'Za tvoju ljubav', 'Gospodarica tvog srca' , 'Zatočenice' i remakeu telenovele 'Emperatriz'. Potječe iz velike obitelji, ima sestru blizanku Danielu, braću Antonija i Adiela te mlađu sestru Patriciju. S Neilom Perezom ima sina Gabriel de Jesúsa koji se rodio 2008. godine. U životu ove popularne glumice izbio je skandal kada je asistenica Marcie Celeste Fernandez, duže vrijeme trovala njezinu obitelj amonijevim sulfatom u hrani.

Fernando Colugna je rođen 1966. godine u Meksiku. Poznat je po svojim ulogama u proslavljenim naslovima ovog žanra. Fernando je glumio s najvećim ženskim glumačkim imenima poput Thalie (Maria Mercedes), Lucero (Gospodarica tvog srca, Alborada), Silvije Navarro (Odavde do vječnosti), Adele Noriega (Istinska ljubav), Leticije Calderón (Esmeralda), Susane Gonzalez (Strast). Fernando je sin jedinac Fernanda Colunge i Margarite Olivares, a diplomirao je na Sveučilištu u Meksiku te postao inženjer. Ipak gluma mu je oduvijek bila prva ljubav, a umjesto inženjera postao je jedan od najtraženijih glumaca ovog televizijskog žanra, čemu svjedoči i činjenica da je utjelovio glavne uloge u telenovelama 'Esmeralda', 'Otimačica', 'Gospodarica tvog srca', 'Odavde do vječnosti', 'Istinska ljubav' te 'Strast'.

Bilo na kanalima:

Doma TV  

Sljedeće epizode:

Na kanalu trenutno nema dostupnog rasporeda
PREPORUKE
 • Prave ljubavi (2012)

  srijeda
  image
  Priča počinje pokušajem otmice Victorije Balvanere, velike zemljoposjednice i vlasnice poznate agencije za oglašavanje. José Ángel, koji se našao na obiteljskom...
 • Alex and Co. (2015)

  srijeda
  image
  A group of friends studying in secondary school find their love for music after stumbling upon a banned room in their school.
 • Mike i Molly (2010)

  srijeda
  image
  Mike Biggs (Gardell) je dobroćudni policajac koji iskreno želi smršaviti. Njegov partner je Carl McMillan (Wilson), mršav i brbljav lik koji ga stalno ohrabruje...
 • Usred ničega (2009)

  srijeda
  image
  Zaboravite sportaše, filmske zvijezde i političare. Pravi su junaci roditelji, no Frankie je sigurno superjunakinja. Ova brižna supruga i majka pripada srednjoj...
TOP LISTE

Prijavi se