Rosalinda je skromna i marljiva djevojka. Radi u cvjećarnici zajedno s djedom Florentinom. Kada Rosalindina majka Dolores umre, Rosalinda postaje velika pomoć svom ocu Javieru, sestrama Fedri i Lucy te bratu Betu. Fedra je umišljena i arogantna djevojka, a Lucy je slatka kao i Rosalinda. Njihov brat Beto je protuha koja krade i laže. Na smrtnoj postelji Dolores prizna svom suprugu kako jedna od kćeri nije njegova. Prelijepa Rosalinda slučajno upoznaje Fernanda Josea Altamirana del Castilla te se na prvi pogled zaljubi u njega misleći kako je on skromnog podrijetla poput nje. Međutim Rosalinda ne zna da je Fernando milijunaš, a njegov ujak njezin pravi otac.

Rosalinda (Thalia)
Preliepa mlada djevojka koja radi u cvjećarnici. Važnija joj je ljubav od novca i materijalnih stvari. Jako voli svoju obitelj, a posebno majku Dolores koja je zapravo njezina tetka. Rosalinda će ipak od cvjećarice postati popularna pjevačica.

Ferando José (Fernando Carrillo)
Visok, šarmantan i markantan mladić. Dolazi iz visoke klase, a unatoč tome što je odvjetnik , Fernando je oduvijek maštao o karijeri glazbenika. Nakon što upozna Rosalindu Fernando će se odlučiti suprotstaviti svojoj skrbnici Valeriji.

Soledad (Angélica María)
Bivša Gerardova tajnica koja je optužena za njegovo ubojstvo. Ona je Doloresina sestra te prava Rosalindina majka. Potajno se udala za Alfreda.

Alfredo (Manuel Saval)
Alfredo je zgodni muškarac koji živi u sjeni svoje sestre. Radi u tvrtki zajedno s Fernandom kao odvjetnik. On je Rosalindin biološki otac.

Valeria (Lupita Ferrer)
Valeria je manipulatorica. Otmjena i profinjena žena koja nema milosti. Iako nije prava biološka majka Fernandu Joseu, brine se za njega kao da je njezin. Mrzi Soledad koja je navodno ubila njezinog muža Gerarda.


Prelijepa Thalia junakinja je ove priče o skromnoj djevojci Rosalindi kojoj je život namijenio druge planove. Punim imenom Ariadna Sodi Miranda poznatija pod imenom Thalia popularna je meksička pjevačica i glumica. Njezin album 'Primera Fila' dobio je dijamantnu ploču u više zemalja. Pjeva na engleskom, francuskom, portugalskom i španjolskom jeziku. Thalia je nekoliko puta bila nominirana za Latinski Grammy i smatra je se najpoznatijom latino-američkom pjevačicom. Rođena je 1971. godine u Meksiku, a otac joj je bio znanstvenik i liječnik. Thalia je uspješna poslovna žena koja je pokrenula i svoju kolekciju odjeće.

U privatnom životu prelijepa pjevačica i glumica se udala za bivšeg supruga Mariah Carrey, glazbenog producenta Tommyja Mottolu, s kojim ima dvoje djece. Thalijine sestre Laura i Ernestina 2002. godine bile su žrtve otmice u Mexico Cityju. Telenovela 'Rosalinda' posljednja je uloga ove glumice u tom žanru. U seriji glumački partner joj je popularni Fernando Carrillo koji je hrvatskoj publici poznat po svojoj ulozi u telenoveli 'Uvijek ću te voljeti'.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.