Sadržaj:

Serija je rađena u produkciji Kanala D, koji već nekoliko posljednjih godina lansira najzanimljivije i najbolje tv serije. „Predaj se srce“ je priča o ljubavnoj agoniji, koja muči dvoje mladih ljudi rastrzanih između vlastitih emocija i okruženja,odnosno tradicije, porodice i prijatelja, koji tu ljubav brane. Socijalne razlike presudit će opet da još jedna ljubavna priča bude nemoguća, a u isto vrijeme snažna da krene u borbu protiv zabrana i predrasuda. „Predaj se srce“ intrepretira ljubavnu priču između prelijepe Bahar i zgodnog Saliha. Salih potiče iz siromašne porodice i od malena je bio primoran da da radi kako bi uzdržavao ukućane. Radio je sve poslove, pa čak i posao vozača autobusa. Rastrgan između posla i kuće, nikada nije imao priliku da se istinski zaljubi u neku djevojku. No, sve će se izmjeniti kada upozna prelijepu Bahar. Ali, ona dolazi iz savim drugog okruženja, iz vrlo imućne porodice. I će biti kamen spoticanja cijeloj ljubavnoj priči. U seriji se pojavljuju poznata turska imena, poput prelijepe Songül Öden, koja se proslavila sa ulogom Gumuš u istoimenoj seriji. Uloga Ezer u Predaj se srce (Vazgeç Gönlüm) je njen prvi serijski angažman nakon Gumusha, a ujedno i prva uloga koju je realizovala u vrlo turbulentom periodu svog života, za vrijeme razvoda. I možda je upravo to jedan od razloga zašto su producenti glavnu žensku ulogu, ulogu Bahar, prepustili atraktivnoj Irem Altug, koja se osim glumom na trižištu Turske ostvarila i kao producentica, te kao scenaristkinja. Završila je glumu na San Francisco State University-u i osim u serijama odigrala je veliki broj filmskih uloga. Preko 10 filmskih rola, te tri glavne ženske uloge u popularnim serijama, dodijelile su joj epitet jedne od najtraženijih glumca u Turskoj. Jedan od aduta serije je i atraktivni Murat Han, kojemu je povjerena glavna muška uloga, a koji važi za jednog od najpopularnijih turskih glumaca mlađe generacije.

PREPORUKE
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
    Herz, Schmerz und Schmalz: Die Reihe mit TV-Verfilmungen der deutschen Bestseller-Autorin Utta Danella bieten Romantik, Dramatik und immer ein Happy End.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.