Serija je specifična po brzoj izmjeni rakursa kamera, prijelazima i neobičnim zvučnim efektima među kojima je prepoznatljiva melodija 'Would you…' benda Touch and Go koja se provlači kroz cijelu seriju. Ne čudi stoga nagrada Royal Television Society za najbolju montažu. Uz Veliku Britaniju 'I tako to' prikazan je jednako uspješno u Portugalu, Finskoj, Švedskoj i Njemačkoj. Među mladima je stekao kultni status.

JAMIE, SOOZ, NICKI, ALEX, SASHA i ROB. Prijatelji su, svi oko osamnaest godina i svi redom zvijezde vlastitih drama. Svaka epizoda snimljena je iz rakursa jednog od likova na način kao da snima film o sebi. Svaki od njih smatra da im to daje kontrolu nad pričom kako je žele ispričati, no gledatelj dobiva širi uvid i može 'čitati između redaka'. Ovi prijatelji su puno manje slični američkim 'Prijateljima' nego što to sami misle. Stvarni život je puno kompliciraniji, smješniji i bolniji.

Kako gledamo priču iz raznih kutova, dobivamo novu sliku o događaju i likovima i svaka će epizoda dovesti u pitanje stavove iznesene u epizodi ranije. Niki će tako biti 'gospođica savršena' sve dok sama ne preuzme kameru i pojavi se potpuno drugačija verzija nje same. I dok im ovi privatni filmovi daju priliku da imitiraju i parodiraju filmove koje vole, kroz video vrpcu isplivavat će stvarnost protiv koje ne mogu. Jamiejev sitcom u kojemu vodi Nicki na spoj izazvat će mnogo smijeha, ali ne onakvog kakvom se nadao. Soozin okrutni ekspoze o školskim lobijima izazvat će krizu koja nadmašuje njezin smisao za ironiju. Čak i Rob, najkulerskiji tip u gradu, ima priču za ispričati, a ona je bolno različita od njegova imidža.

Ovakav fleksibilan format pomaže u dubljem istraživanju kompleksnog svijeta londonskih tinejdžera i izvor je drame (jednako komičnih i tragičnih ulomaka) koju stvaraju njihove strepnje o tome kako ih vide prijatelji, okolina i svijet u kojemu žive.


Jamie
Omiljeni šaljivdžija, dobronamjeran i ugodan, ali sklon upadanju u nevolje zbog svoje naivne prirode. Ne smeta mu biti klaun u društvu, a ekipa ga voli unatoč ponekim greškama koje napravi zato što je dobrog srca. Jamie uživa u svojoj slobodi, hoda sa starijom ženom koju je upoznao putem interneta, idealizira Nicki kojoj udvara s neugodnim posljedicama i ukrade Soozin poljubac.

Sooz
Sarkastična djevojka, samotnjački tip. Buntovna je i suprotstavlja se društvenim konvencijama te živi prema vlastitim pravilima. Nakratko će joj se svidjeti Rob dok će se oporavljati od prekida sa Sashom.

Nicki
Djevojka o kojoj kruži priča da spava s tuđim dečkima. Takozvana žderačica muškaraca i razmaženka, ali zapravo draga djevojka i dobra prijateljica. Privatno pati zbog očevog boravka u zatvoru i nedostatka majčine pažnje.

Alex
Homoseksualac koji se ne podudara ni s jednim gay stereotipom. Vrlo je običan dečko koji voli Ratove zvijezda, Društvo mrtvih pjesnika i nogomet, a ne podnosi mjuzikle, modernu umjetnost niti smatra da je shopping bolji od seksa.

Sasha
Otmjena i modno osviještena djevojka koja glasi kao okrutna u društvu. Ne podnosi budale oko sebe zbog čega je ponekad smatraju površnom. U vezi je s Robom, ali nije sklona vjernosti, pa će ta veza završiti. Imat će misiju vratiti ga.

Rob
Mladić kojemu je jako stalo do drugih i uvijek se angažira oko tuđih problema. Tiha je patnja mnogim ženama, hoda sa Sashom, Sooz je zatreskana u njega, a kada ga Sasha prevari započet će vezu s Nicky.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.