Od priznatog filmaša J.J.-a Abramsa te izvršnog producenta Josha Reimsa dolazi seksi i zabavna špijunska drama koja dokazuje kako je brak i dalje najopasnije svjetsko partnerstvo. 2011. godine serije je nominirana za nagradu Image i to u dvije kategorije - za najboljeg redatelja i glumicu.

Steven Bloom (BORIS KODJOE) i njegova supruga Samantha (GUGU MBATHA-RAW) na prvi su pogled tipičan bračni par koji vodi malo poduzeće za „catering“ u Los Angelesu uz pomoć Samanthine prezaposlene i pomalo problematične sestre Lizzy (MEKIA COX). No njih dvoje nekoć su zapravo bili najbolji špijuni CIA-e, sve dok se prije pet godina nisu zaljubili i odlučili otići u mirovinu. Kad njihov kolega špijun i dobar prijatelj Leo Nash (CARTER MacINTYRE) prateći ruskog trgovca oružjem nestane, njihov ih bivši šef i agent za vezu Carlton Shaw (GERALD McRANEY) vraća u službu kako bi pronašli i spasili Nasha.

Uz pomoć snalažljivog terenskog agenta Billa Hoyta (BEN SCHWARTZ), koji iskazuje veliko divljenje Stevenovu radu, dvojac se vraća u svijet špijunaže, varki i fizičkih obračuna. Prateći tragove koji ih vode u sve dijelove svijeta, Steven i Samantha ubrzo shvaćaju da im uzbudljiv životni stil tipičan za tajne agente pruža upravo onu vrstu uzbuđenja i romance koja je nedostajala u njihovu braku.


GUGU MBATHA-RAW (Samantha Bloom)
Ova prelijepa glumica rođena je u Oxfordu u Velikoj Britaniji. Završila je glumu na 'Royal Academy of Dramatic Art'. Za svoj kazališni rad Gugu je nominirana i za najbolju glumicu za nagradu 'Manchester Evening News' 2005. godine i to za ulogu Julije u Shakespearevom djelu 'Romeo i Julija'. U Velikoj Britaniji ova se glumica pojavljivala u nekoliko televizijskih serija uključujući 'Dr. Who', 'Marple: Ordeal By Innocence', 'Bonekickers' i 'Fallout.' Snimila je i film 'Larry Crowne' u Los Angelesu zajedno s oskarovcem Tomom Hanksom kao redateljem i Julijom Roberts u glavnoj ulozi. Ovo je ujedno i prva filmska uloga ove darovite glumice.

BORIS KODJOE (Steven Bloom)
Boris je rođen u Beču u Austriji, a odrastao je u Njemačkoj. Nalazi se na listi časopisa People među 50 najljepših ljudi svijeta. Najpoznatiji je po svojoj ulozi u drami 'Soul Food' u kojoj je upoznao svoju suprugu Nicole Ari Parker. Za ulogu u toj drami ovaj glumac je triput nominiran za nagradu NAACP. Sa svojom ženom je glumio u sitcomu 'Second Time Around', a sam je bio i producent serije. Trenutno ovaj glumac radi na nastavku filma 'Resident Evil :Retribution'. U filmski opus ovog glumca spadaju sljedeći naslovi:'Brown Sugar','The Gospel'; All About Us'. Na Broadwayu Boris je debitirao prije dvije godine i to ulogom u klasiku 'Mačka na vrućem limenom krovu'. Otac je dvoje djece.

BEN SCHWARTZ (Bill Hoyt)
Ben Schwartz je nagrađivani glumac, pisac i redatelj. U njegov filmski opus spadaju filmovi 'Everybody’s Fine' u kojem je glumio s Robertom DeNirom te film 'Peep World' . Schwartz je osvojio Emmyja za svoje spisalačke doprinose za točku Hugha Jackmana na dodjeli Oscara 2009. godine. Objavio je dvije knjige s Harper Collins.

MEKIA COX (Lizzy Gilliam)
Mekia je podrijetlom s Djevičanskih otoka, a odrasla je u Orlandu. Pojavila se 2009. godine u dokumentarcu Michaela Jacksona 'This Is It'. Na malom ekranu Mekia se pojavila u gostujućim ulogama u serijama 'Kosti', 'Tree Hill' te 'CSI:NY'.

Bilo je na kanalima:

Doma TV  NOVA TV  POP TV  OBN  

PREPORUKE
  • Navy CIS - Los Angeles (2009)

    image
    Specijalni agent ´G´ Callen kameleon je koji se pretvara u bilo koga ne bi li se infiltrirao u kriminalno podzemlje, a njegov je partner specijalni agent Sam...
  • Hawaii Five-0 (2010)

    image
    Remake legendarne kriminalističke serije „Hawaii Five-0", emitirane od 1968. do 1980. "Hawaii Five-0" moderna je inačica kultne serije o elitnoj policijskoj...
  • Otkupnina (2017)

    image
    Eric Beaumont (Luke Roberts) iskusni je pregovarač u kriznim situacijama. Kada životi taoca vise o koncu, on i njegov elitni tim rješavaju otmice, spašavaju...
  • Ubojice mog oca (2016)

    image
    Radnja serije počinje kada glavni junak, mladi inspektor beogradske policije Aleksandar Jakovljević uprkos svom problematičnom ponašanju dobija važan slučaj -...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.