Gledatelji imaju priliku ponovno vidjeti omiljenu liječničku ekipu koju je okupila 'Hitna 94', kao i premijerne nastavke koji do sada još nisu prikazani na malim ekranima. Sjajna glumačka ekipa predvođena je glumcem Alenom Liverićem kojeg ćemo uskoro imati priliku vidjeti i u novoj seriji Nove TV 'Larin izbor'. Odjeveni u liječničke odore likovi će nas uvesti u priču punu dramatike koja se svakodnevno odvija na bolničkim hodnicima traume. Seriju su režirali Mladen Dizdar i Mirna Miličić, a u glavnim ulogama se osim Liverića pojavljuju i Jelena Perčin, Saša Anočić, Ozren Opačić, Ante Krstulović, Lucija Šerbedžija, Petra Dugandžić i brojni drugi.

Odgovoran posao, životi nepoznatih i poznatih ljudi u rukama su liječnika i sestara hitne pomoći. Brze procjene i odluke njihova su svakodnevnica, koja ostavlja duboke psihičke i fizičke tragove. Zbog prirode posla, često se osjećaju kao na odsluženju kazne, ali i kao heroji koji 'samo rade svoj posao'. Preispitujući svoje izbore, ponekad požele manje odgovornosti i stresa, ali hitna pomoć je s vremenom postala njihov dom i bez njega bi bili izgubljeni. Kroz medicinske slučajeve ulazimo u svijet liječnika upoznajući ljude od krvi i mesa, dok svaki od pacijenata sa sobom donosi i intrigantne priče o ljudskim sudbinama, moralnim dilemama, osobnim i društvenim pitanjima. Liječnici i sestre, posvećujući se u potpunosti poslu, pronalaze ljubav, prijatelje i neprijatelje u radnom okruženju stvarajući zanimljivu dinamiku koja se mijenja iz dana u dan. Dolaskom medicinske sestre Jasne koju u seriji tumači Lucija Šerbedžija na novo radno mjesto u velikom gradu, postajemo sudionici njihove borbe za živote pacijenata i vlastite karijere, proživljavamo njihove intimne trenutke, ljubavne priče, izdaje, žrtve te osobne uspone i padove.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.