Kelli Giddish ('Prošli život') tumači policajku Annie Frost, glavnu šeficu tima u Teksasu koja svojom odlučnošću i briljantnim umom uvijek pronađe skrovište najopasnijih bjegunaca. Uz glavnu glumicu ostale članove tima tumače Cole Hauser, Amaury Nolasco, Rose Rollins i Jesse Metcalfe. Zanimljiv je podatak da je glumac Cole Hauser potomak osnivača Warner Bros studija.
Annie Frost je šefica tima koji u Teksasu traga za najopasnijim kriminalcima. U njezinom elitnom timu su Jimmy Godfrey (Hauser), pravi američki kauboj i dijete iz istočnog dijela Teksasa koje još uvijek nije odraslo, zatim Marco Martinez (Nolasco), inteligentan čovjek koji više od svega voli pričati te Daisy Ogbaa (Rollins), prava stručnjakinja za oružje koja ne govori previše. U ovaj već uhodani tim dolazi i novo lice iz Washingtona Luke Watson (Metcalfe), koji ubrzo shvati da ga njegova vrhunska obuka nije pripremila za slučajeve koje će rješavati njegov novi tim.


KELLI GIDDISH (Annie Frost)
Kelli je rođena i odrasla u Cummingu, a počela je glumiti još kao djevojčica. Osim što je glumica, Kelli je i izvrsna sportašica, bivša glavna zvijezda svoje softball momčadi. Nakon srednje škole, Giddish je krenula na Sveučilište Evansville u Indiani gdje je i diplomirala. Svoj filmski debi ova je lijepa glumica imala u seriji 'All My Children'. Pojavila se u gostujućoj ulozi u seriji 'Zakon i red' te u hit seriji 'Opasna igra'. Ostvarila je glavnu ulogu u seriji 'Prošli život'.

COLE HAUSER (Jimmy Godfrey)
Cole je potomak Harryja M. Warnera, osnivača Warner Bros studija. Ovaj glumac rođen je 22. ožujka 1975. g. u Santa Barbari. Ostvario je ulogu u filmu ‘Hit List’ u kojem glumi s Cubom Gooding Jr., kao i u filmu ‘Bijele noći' zajedno s Christianom Slaterom. U filmu ‘Bijeli oleandar’ ovaj glumac je utjelovio dečka Robin Wright Penn, a za tu je ulogu osvojio nagradu Young Hollywood 2003. godine. Gledatelji su ga imali prilike vidjeti i u hit filmu ‘Prebrzi i prežestoki’. Tijekom snimanja upoznao se i postao dobar prijatelj s Mattom Damonom i Benom Affleckom.

AMAURY NOLASCO (Marco Martinez)
Amaury Nolasco je rođen 1970. godine u Portoriku. Nedavno je uvršten na listu USA Today među najtalentiranije ljude na kojoj su imena poput Justina Timberlakea, Ashtona Kutchera, Josha Harnetta i Jakea Gyllenhaala. Odskočna daska u karijeri mu je uloga bila u seriji ‘Zakon braće’ u kojoj je tumačio lik Fernanda Sucrea. Na filmskom platnu glumio je u hitu ‘Transformeri’. Glumac je studirao biologiju na Sveučilištu u Portoriku, no njegova karijera je krenula drugim smjerom kada mu je prišao jedan redatelj te ga ohrabrio da postane glumac. Nakon što je završio glumačku školu ostvario je nekoliko uloga u serijama ‘CSI’ i ’Hitna služba’. Prva veća uloga na filmu bila mu je u akciji ‘Prebrzi i prežestoki’.

ROSE ROLLINS (Daisy Ogbaa)
Rose Rollins je rođena u Berkelyju u Kaliforniji, no odrasla je u New Yorku. Kada se ponovno vratila u Kaliforniju odlučila se baviti glumom. Ostvarila je nekoliko televizijskih uloga u serijama ‘Zapadno krilo, ‘In Justice’ te imala gostujuću ulogu u ‘CSI: Miami’.

JESSE METCALFE (Luke Watson)
Jesse Metcalfe je rođen 9. prosinca 1978. godine u Kaliforniji. Ovaj glumac najpoznatiji je po ulozi Johna Rowlanda, seksi vrtlara iz ‘Kućanica’ u kojima je njegov lik imao romansu s Gabrielle Solis (Eva Longoria). Metcalfe je osvojio nagradu Teen Choice za najbolju novu mušku ulogu, a dobitnik je i nagrade SAG. Ostvario je ulogu u filmu ‘John Tucker mora umrijeti’. Jesse Metcalfe poznat je i po ulozi Miguela Lopez-Fitzgeralda u popularnoj američkoj sapunici ‘Strasti’, a imao je i zapaženu ulogu u hit seriji ‘Smallville’.

Bilo je na kanalima:

Doma TV  

PREPORUKE
 • Power Rangers (1993)

  srijeda
  image
  Smještena u dalekoj budućnosti, tajna agencija u gradu imena Coral Harbour, poznata kao Grid Battleforce, kombinira novootkrivenu supstancu nazvanu Morph-X sa...
 • JAG (1995)

  srijeda
  image
  Kultna američka dramska serija JAG (Judge Advocate General) na malim ekranima provela je točno deset godina. U televizijskm eteru pojavila se 1995. godine,...
 • Smrtonosno oružje (2016)

  srijeda
  image
  TV serija bazirana na istoimenom popularnom serijalu filmova. Radnja se odvija oko teksaškog policajca i bivšeg marinca Martina Riggsa koji je ostao bez žene i...
 • Odred za čuda (2014)

  srijeda
  image
  "Odred za čuda" je kanadsko-američka obrazovna serija za djecu i mlade premijerno prikazana u Kanadi i SAD-u 26. studenoga 2014. U seriji djeca glumci, čiji su...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.