Od nagrađivanog producenta Jerryja Bruckheimera dolazi uzbudljiva serija o timu koji traga za najopasnijim američkim bjeguncima. Kelli Giddish ('Prošli život') tumači policajku Annie Frost, glavnu šeficu tima u Teksasu koja svojom odlučnošću i briljantnim umom uvijek pronađe skrovište najopasnijih bjegunaca. Uz glavnu glumicu ostale članove tima tumače Cole Hauser, Amaury Nolasco, Rose Rollins i Jesse Metcalfe. Zanimljiv je podatak da je glumac Cole Hauser potomak osnivača Warner Bros studija.

Annie Frost je šefica tima koji u Teksasu traga za najopasnijim kriminalcima. U njezinom elitnom timu su Jimmy Godfrey (Hauser), pravi američki kauboj i dijete iz istočnog dijela Teksasa koje još uvijek nije odraslo, zatim Marco Martinez (Nolasco), inteligentan čovjek koji više od svega voli pričati te Daisy Ogbaa (Rollins), prava stručnjakinja za oružje koja ne govori previše. U ovaj već uhodani tim dolazi i novo lice iz Washingtona Luke Watson (Metcalfe), koji ubrzo shvati da ga njegova vrhunska obuka nije pripremila za slučajeve koje će rješavati njegov novi tim.


KELLI GIDDISH (Annie Frost)
Kelli je rođena i odrasla u Cummingu, a počela je glumiti još kao djevojčica. Osim što je glumica, Kelli je i izvrsna sportašica, bivša glavna zvijezda svoje softball momčadi. Nakon srednje škole, Giddish je krenula na Sveučilište Evansville u Indiani gdje je i diplomirala. Svoj filmski debi ova je lijepa glumica imala u seriji 'All My Children'. Pojavila se u gostujućoj ulozi u seriji 'Zakon i red' te u hit seriji 'Opasna igra'. Ostvarila je glavnu ulogu u seriji 'Prošli život'.

COLE HAUSER (Jimmy Godfrey)
Cole je potomak Harryja M. Warnera, osnivača Warner Bros studija. Ovaj glumac rođen je 22. ožujka 1975. g. u Santa Barbari. Ostvario je ulogu u filmu ‘Hit List’ u kojem glumi s Cubom Gooding Jr., kao i u filmu ‘Bijele noći' zajedno s Christianom Slaterom. U filmu ‘Bijeli oleandar’ ovaj glumac je utjelovio dečka Robin Wright Penn, a za tu je ulogu osvojio nagradu Young Hollywood 2003. godine. Gledatelji su ga imali prilike vidjeti i u hit filmu ‘Prebrzi i prežestoki’. Tijekom snimanja upoznao se i postao dobar prijatelj s Mattom Damonom i Benom Affleckom.

AMAURY NOLASCO (Marco Martinez)
Amaury Nolasco je rođen 1970. godine u Portoriku. Nedavno je uvršten na listu USA Today među najtalentiranije ljude na kojoj su imena poput Justina Timberlakea, Ashtona Kutchera, Josha Harnetta i Jakea Gyllenhaala. Odskočna daska u karijeri mu je uloga bila u seriji ‘Zakon braće’ u kojoj je tumačio lik Fernanda Sucrea. Na filmskom platnu glumio je u hitu ‘Transformeri’. Glumac je studirao biologiju na Sveučilištu u Portoriku, no njegova karijera je krenula drugim smjerom kada mu je prišao jedan redatelj te ga ohrabrio da postane glumac. Nakon što je završio glumačku školu ostvario je nekoliko uloga u serijama ‘CSI’ i ’Hitna služba’. Prva veća uloga na filmu bila mu je u akciji ‘Prebrzi i prežestoki’.

ROSE ROLLINS (Daisy Ogbaa)
Rose Rollins je rođena u Berkelyju u Kaliforniji, no odrasla je u New Yorku. Kada se ponovno vratila u Kaliforniju odlučila se baviti glumom. Ostvarila je nekoliko televizijskih uloga u serijama ‘Zapadno krilo, ‘In Justice’ te imala gostujuću ulogu u ‘CSI: Miami’.

JESSE METCALFE (Luke Watson)
Jesse Metcalfe je rođen 9. prosinca 1978. godine u Kaliforniji. Ovaj glumac najpoznatiji je po ulozi Johna Rowlanda, seksi vrtlara iz ‘Kućanica’ u kojima je njegov lik imao romansu s Gabrielle Solis (Eva Longoria). Metcalfe je osvojio nagradu Teen Choice za najbolju novu mušku ulogu, a dobitnik je i nagrade SAG. Ostvario je ulogu u filmu ‘John Tucker mora umrijeti’. Jesse Metcalfe poznat je i po ulozi Miguela Lopez-Fitzgeralda u popularnoj američkoj sapunici ‘Strasti’, a imao je i zapaženu ulogu u hit seriji ‘Smallville’.

Bilo na kanalima:

Doma TV  

Sljedeće epizode:

Na kanalu trenutno nema dostupnog rasporeda
PREPORUKE
 • Notruf Hafenkante (2007)

  Danas
  image
  The stories of police officers and doctors working near the Port of Hamburg.
 • LIVE PD (2016)

  Danas
  image
  Reality "LIVE PD" prati policijske službenike tijekom njihovih noćnih patroliranja i uživo emitira odabrane susrete s javnošću. Domaćin ove uzbudljive emisije je...
 • Otac Brown (2013)

  Danas
  image
  Radnja ove adaptacije romana G. K. Chesterstona smještena je u 1950-e, u srce prekrasnog engleskog ladanjskog kraja. Mark Williams glumi oca Browna, katoličkog...
 • Dijagnoza ubojstvo (1993)

  Danas
  image
  Dr. Mark Sloan (Dick Van Dyke) doktor je na odjelu interne medicine središnje bolnice u Los Angelesu, a također i specijalist u rješavanju ubojstava. U istragama...
TOP LISTE

Prijavi se