Želi li uživati u blagodatima svijeta bogatih i moćnih, morat će ove djevojke izvesti na pravi put! Priča počinje lošim danom Megan Smith (JoAnna Garcia). Ova 23-godišnja djevojka se nakon završenog studija na Yaleu, s pozitivnim pristupom i velikim očekivanjima upustila u svijet novinarstva, no čeka je neugodno iznenađenje. Nakon što je jutros uspjela slučajno zapaliti svoj apartman i greškom obojiti kosu u kričavu boju lizalice, Magan je dobila otkaz na poslu. No tamni oblaci uskoro će se razići i donijeti joj novu poslovnu priliku. Posao u kozmetičkoj industriji u Palm Beachu kod moćne Laurel Limoges (Anne Archer) čini se kao dar s neba, pogotovo što će Megan moći uživati u blagodatima njenog carstva, a dugovi iz studentskih dana bit će plaćeni. No za uzvrat će morati podučavati njene unuke i pripremiti ih za upis na Duke University.

Rose (Lucy Kate Hale) i Sage (Ashley Newbrough) lijepe su i buntovne djevojke kojima se nimalo ne sviđa ideja da imaju novu “dadilju”, no Megan je odlučna u svojim nastojanjima da se sprijatelji s curama i uspije u svom novom poslu, koji joj osigurava predivni apartman, novi skupocjeni auto i privatnog kuhara Marca Giordanija (Allan Louis). Čak se i njeni susjedi čine iznimno zanimljivima, pogotovo Will Davis (Brian Hallisay), bogati i zgodni diletant koji se viđa s Meganinom sestrom Lily (Kristina Apgar). Ali nije sve savršeno kako izgleda, stvari se počinju komplicirati - tu je i Meganin najbolji prijatelj Charlie (Michael Cassidy), koji je tajno zaljubljen u nju.

Suradnjom Alloy Entertainmenta i Warner Bros Televisiona, prema romanu Zoey Dean „How to Teach Filty Rich Girls“, nastala je uspješna i gledana humorna drama „Na visokoj nozi“, prikazana prije dvije godine na američkoj mreži CW Television. Serija donosi šarmantnu priču o mladoj djevojci Megan, njenim kompliciranim romantičnim i obiteljskim vezama te snalaženju u svijetu visokog, imućnog i moćnog floridskog društva u kojemu se našla i odlučila opametiti dvije tvrdoglave razmažene bogatašice.

Posao izvršnog producenta simpatične i duhovite serije prihvatila je dobro poznata Rina Mimoun, zaslužna za “Pushing Daisies”, “Gilmore Girls” te „Everwood“, koju smo imali prilike geldati na RTL Televiziji. Uz nju su u timu i Michael Engler, odgovoran za jednu od najboljih humorističnih serija posljednjih godina “30 Rock“ te planetarno popularnu “Sex and the City”, dok su Bob Levy i Leslie Morgenstein također surađivali na “Gossip Girls”. U glavnoj ulozi ove humorne serije pojavljuje se JoAnna Garcia, koje se sjećamo iz popularne “Rebe”, no i ostale role pripale su poznatim filmskim i televizijskim licima te nam garantiraju odličnu zabavu: Anne Archer (“Fatal Attraction”), Lucy Kate Hale (“Bionic Woman”), Asheley Newbrough (“The Best Years”), Allan Lous (“Stomp the Yard”), Brian Hallisay (“Kosti”), Kristina Apgar (“Sarah Connor: Kronike” ) te Michael Cassidy (“Smallville”).

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.