Producent Mark Gordon i autor nominiran za nagradu „Emmy" Nick Thiel („Magnum", "Spašavanje vojnika Ryana", "Brzina") potpisuju NBC-jevu dramsku seriju „LAX" koja istražuje pozadinu drama i sukoba putnika i osoblja na užurbanome međunarodnom aerodromu u Los Angelesu.
Poznata televizijska glumica Heather Locklear („Svi gradonačelnikovi ljudi") nastupa kao Harley Random, ambiciozna i odlučna šefica piste na LAX-u, petome najprometnijem aerodromu na svijetu. Harley je često u sukobu sa svojim rivalom, šefom terminala Rogerom (Blair Underwood, „Seks i grad"). Oboje se natječu za mjesto ravnatelja aerodroma, no moraju surađivati kako bi riješili situacije poput dojava o bombi, dolazaka VIP osoba, pijanih pilota i izgubljenih ljubimaca. Sve se to zbiva unutar kaotičnoga prometnog središta koje je povezano sa svim dijelovima svijeta.
Osoblje aerodroma čine i Tony (Paul Leyden), blagoglagoljiv putnički koordinator koji se trudi ublažiti napetosti, agentica Caribe Betty (Wendy Hoopes), koja se zajedno s kolegom iz ureda za imigraciju Nickom (David Paetkau) i losandželeskim policajcem Henryjem Engelsom (Frank John Hughes) brine za sigurnost aerodroma u svijetu koji postaje sve složeniji.
Autor „LAX-a" je Nick Thiel, a snimio ju je „NBC Universal Television Studio". Izvršni su producenti Gordon i Thiel, a Joe i Anthony Russo izvršni su koproducenti i redatelji.

Bilo je na kanalima:

STAR Crime  

TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.