U maleni grad Bridgewater, u Iowi, upravo se doselila nova obitelj, Holland. Ništa u vezi s Hollandima nije čudno, tata, mama, troje djece i njihov obiteljski automobil skoro su enciklopedijska slika srednjeklasne američke obitelji. Međutim, ispod površine, obitelj Holland krije veliku tajnu – za početak njihovo prezime uopće nije Holland. Paul Rader (Donnie Wahlberg), njegova supruga Lily (Leslie Hope), tinejdžeri Henry (Dustin Milligan) i Hannah (Sarah Ramos) te osmogodišnji Tommy (Nathan Gamble) zapravo su u bijegu od zakona. Pokušavaju izgraditi nov život, sakriti se od pravnog sistema koji je Paula optužio za strašan i nasilan zločin, zločin koji nije počinio.

Samo nekoliko tjedana ranije, Paul je bio izrazito uspješan odvjetnik, a Lily vlasnica umjetničke galerije nedaleko od njihova prekrasnog doma u Potomacu, u Marylandu. Njihov je život naprasito prekinut kada je Paul krivo optužen za ubojstvo Erin Baxter, prekrasne mlade suradnice u njegovoj tvrtki. Nakon što je Paul sam krenuo u prikupljanje dokaza, sljedeći korak pravog ubojice bio je priprijetiti cijeloj Paulovoj obitelji pa Paul i Lily nisu imali drugog izbora od bijega iz svojega grada. Karijere Raderovih sada su već daleko iza njih te se svakog dana moraju nanovo učiti životu u bijegu i korištenju vještina za koje nikada nisu ni sanjali da će im jednom trebati – krađe automobila, nadziranje policijskih radijskih frekvencija, neprestano izmišljanje laži o svojoj prošlosti. Takav život je klince već počeo jako umarati, a kraj se ne nazire ni izdaleka.

Glavna zvijezda serije je slavni Donnie Wahlberg, jedan od rijetkih pripadnika svijeta slavnih koji je u svojoj karijeri uspio prijeći put od tinejdžerske pop zvijezde do cijenjenoga dramskoga glumca. Osim po onima u serijama "Band Of Brothers" ili "Boomtown", pamtimo ga i po odličnim ulogama u filmovima "Dreamcatcher", "Šesto čulo", "Ucjena" ili "Slagalica strave 2". Njegovu suprugu Lily igra Leslie Hope, najpoznatija kao supruga jednoga drugog akcijskog junaka, Jacka Bauera u seriji "24", te kao zvijezda serije "Commander in chief". Njihovu djecu igraju Dustin Milligan ("Final destination 3", "Butterfly effect 2"...), Sarah Ramos ("American dreams", "Scrubs") te Nathan Gamble, poznat po nastupu u hvaljenom filmu "Babel". Na čelu producentskog tima koji stoji iza serije nalaze se dobro poznati Darren Star i Ed Zuckerman, čija su imena i karijere garancija prvorazrednoga televizijskog doživljaja. "Bijeg" jest upravo to, ali i nešto više, serija koja će se u godinama koje dolaze s ponosom isticati kao jedan od osobnih favorita.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.