Svima je već dobro poznata priča naših starih da je nekada bilo nezamisljivo da se dvoje mladih upozna bez pomoći posrednika, u narodu poznatijeg kao provodadžije. Usamljeni momci sirom Srbije u želji da pronađu srodnu dušu, i zasnuju porodicu, sa velikim uspehom pomaže emisija "PROVODADŽIJA". U ulozi pravih provodadžija koje spadaju devojke i momke nalaze se šarmantne voditeljke koje, koristeći svoje metode, igrice i testove, pomažu momcima da što bolje upoznaju devojke i tako naprave onaj pravi, životni izbor. Emisija obiluje smehom i dobrim raspoloženjem, a ono što je najbitnije, pomaže mladim ljudima da ostvare svoje želje i usmere ih ka željenom cilju, a to je uspešna ljubav.

Bilo je na kanalima:

HappyTV  

PREPORUKE
  • Moja mačka iz pakla (2011)

    image
    Jackson vjeruje kako se može pomoći svakoj problematičnoj mački. On shvaća da su mačke teritorijalne i trebaju svoj prostor, čega vlasnici nisu svjesni, te su...
  • Drive Thru Australia (2009)

    image
  • Otkriveno nadnaravno (2020)

    image
    Journalist Paul Beban solves history's greatest paranormal mysteries.
  • Prave kućanice s Beverly Hillsa (2010)

    image
    A reality series that follows some of the most affluent women in the country as they enjoy the lavish lifestyle that only Beverly Hills can provide.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.