Britko inteligentna priča smještena u Dublin o dvoje studenata, 21-godišnjoj Frances i njezinoj najboljoj prijateljici Bobbi te neobičnoj, neočekivanoj vezi koju stvaraju s bračnim parom, Melissom i Nickom.
„Razgovori s prijateljima” prati Frances, 21-godišnju studenticu, dok se snalazi u nizu veza koje je prisiljavaju da se prvi put suoči s vlastitim ranjivostima. Frances je pronicljiva, inteligentna i britka. Njezina bivša djevojka, a sada najbolja prijateljica Bobbi, samouvjerena je, otvorena i uvjerljiva. Iako su prekinule prije tri godine, Frances i Bobbi praktički su nerazdvojne i zajedno izvode poeziju izgovorene riječi u Dublinu. Na jednom od svojih nastupa upoznaju Melissu, stariju spisateljicu, koja je fascinirana tim parom. Bobbi i Frances počinju provoditi vrijeme s Melissom i njezinim suprugom Nickom, zgodnim, ali suzdržanim glumcem. Dok Melissa i Bobbi otvoreno flertuju jedna s drugom, Nick i Frances upuštaju se u intenzivnu, tajnu aferu koja ih oboje iznenađuje.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.