Ocjena: 8.8/10
Ocjena korisnika: 7.4/10
(7 glasova)

U humorističnoj seriji Bez oduševljenja, molim! s Larryjem Davidom, tvorcem Seinfelda, u ulozi samoga sebe, svaka nam epizoda donosi Larryjeve dogodovštine kod kuće, na poslu i na ulicama Los Angelesa, gdje sreće fiktivne i stvarne likove. Među gostima u novoj sezoni su već viđeni i omiljeni Ted Danson, Richard Lewis, Bob Einstein i Mary Steenburgen, a prvi put gostuju Vivica A. Fox, John McEnroe, Lucy Lawless, Ben Stiller, Tia Carrere, Gina Gershon i drugi. U ovoj sezoni afro-američku obitelj Black iz doma istjera uragan Edna i oni se useljavaju k Larryju i njegovoj supruzi Cheryl (Cheryl Hines). U drugim epizodama Larryja razbjesne u kemijskoj čistionici jer su izgubili njegov dres Yankeesa, Davidovi se pokušaju iskupiti za nedolazak na večeru dolaskom dan kasnije, Larry krade cvijeće sa spomenika stradalima u automobilskoj nesreći itd.
Ova nemilosrdno iskrena serija vođena je pomaknutom komičnom vizijom tvorca megauspješnog Seinfelda i briše granice između realnosti i fikcije prateći stvarne i fiktivne likove ulicama Los Angelesa, a sve se snima ručnom kamerom. Zabava zajamčena.

Emitira se na kanalima:

HBO2  HBO3  

Sljedeće epizode:

srijeda
23:46
Bez oduševljenja, molim 12, ep. 10
sutra
12:32
Bez oduševljenja, molim 12, ep. 10

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.