Poznati glumac Andrija Kuzmanović voditelj je novog, nesvakidašnjeg i uzbudljivog kviza u kojem će takmičari imati neobičan izazov – da precizno pogode godine šestoro potpunih stranaca. U tom izazovu očekuje ih vredna nagrada u iznosu od 50.000 evra koju će osvojiti ukoliko njihovo oko, sposobnost procene i intucija budu bili na najvišem mogućem nivou. Ovaj izazov može na prvi pogled delovati lako ali u praksi uopšte nije tako. Izgled često vara, a uz procvat estetske hirurgije, gotovo je nemoguće iz prve dati pravu procenu nečijeg godišta. Često se i sami pitamo ili iznenadimo kada čujemo koliko godina ima naš sagovornik ili osoba koju prvi put upoznajemo. Upravo će vas to zabaviti i zainteresovati u jedinstvenom kviz šou program koji će vas do samog kraja držati u neizvesnosti u želji da i sami otkrijete da li ste bili veštiji od takmičara. Kviz će se emitovati od utorka, 21. decembra emitovati svakog utorka na UNA televiziji.
Pravila su vrlo jednostavna. Dva takmičara koji su u prijateljskom ili porodičnom odnosu prolaziće kroz šest rundi u kojima treba da pogode starosno doba šestoro ljudi, za njih potpunih stranaca koje nikada ranije nisu videli. Na početku kviza dobijaju 50.000 evra što je maksimalna suma koju mogu da osvoje i koju pokašavaju da sačuvaju tokom igre. Kada takmičari daju pogrešan odgovor, ta razlika između datog odgovora I stvarne starosti stranca se množi sa novčanom vrednošću te runde, I na taj način se “obara” početna nagrada od 50.000 evra. Zato je i sve veći pritisak na takmičare kako prolaze kroz runde da sačuvaju prvobitnu svotu.
U pogađanju godina dostupno im je 5 vrsta pomoći, koje mogu biti naslovi poznatih filmova ili muzičkih numera obljavljenih u godini rođenja stranca. Takmičarski par uvek ima na umu da ih svaki pogrešan odgovor košta i obara ukupnu sumu.
Kviz je ostvario ogroman ogroman uspeh u svetu i osvojio millionsko gledalište. Nema sumnje da će osvojiti i publiku širom regiona koja će sa uživanjem pratiti i učestvovati ispred malih ekrana u zanimljivom pogađanju godina naših učesnika.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.