U svom bogatom programskom sadržaju, UNA je za svoje gledaoce odabrala vrhunski serijski program koji je osvojio milione gledalaca širom sveta. Kvalitetna produkcija i različiti žanrovi od komedije do melodrame, osvojiće i publiku regiona koja će u dahu pratiti sjajan serijski program na UNI.

Jedna od serija koja je pobrala veliki broj međunarodnih nagrada i osvojila srca stotine miliona gledalaca širom sveta jeste “Srce moje majke” koja počinje da se emituje na UNI od utorka, 21. decembra.

Ova dramatična novela prati tri žene različitog porekla i socijalnog statusa koje iznad svega dele duobku ljubav prema svojoj deci. Stvarajući trenutni emocionalni odgovor gledalaca, serija prikazuje svakodnevno herojstvo majki čije sudbine nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Tri lika, Lurdes, Telma i Vitoria (Tais) vrlo su složena ali potpuno životna i ljudska. Ova melodrama urađena je u vrhunskoj produkciji pa je gledaoci doživljavaju kao filmsku priču.

Lurdes je majka petoro dece koja neumorno traži Domenika, dete koje je njen bivši muž prodao pre dvadesetšest godina. Telma se previše zaštitnički odnosi prema svom detetu, otkriva da boluje od neizlečive bolesti i vodi neumoljivu bitku s vremenom kako bi svog sina pripremila na život kada nje ne bude više bilo. Vitorija je uspešna advokatica koja se suočava sa krahom braka posle niza neuspešnih pokušaja da zatrudni. Odlučuje se da usvoji dete i tokom procedure usvajanja, saznaje da je u drugom stanju.

Bilo je na kanalima:

UNA TV  

PREPORUKE
 • Asi (2007)

  image
  Snažna priča o ljubavi čije ostvarenje priječe utezi prošlosti. Zaslužuje epitet jedne od najboljih turskih serija. U priči o novoj aristokraciji, ljubavi prema...
 • Momci s Madisona (2007)

  image
  Radnje smještene 1960-ih u New Yorku, „Momci s Madisona“ istražuju glamurozno i egoistično zlatno doba oglašavanja, gdje svatko nešto prodaje i ništa nije onako...
 • Milijarde (2016)

  image
  Složena drama o politici moći u svijetu njujorških visokih financija. Briljantni titan hedge fondova Bobby „Axe“ Axelrod i drski ovjetnik Chuck Rhoades igraju...
 • Die Inselärztin (2018)

  image
  Doctor Filipa Wagner travels to Mauritius to start a new life.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.