Lepota jednog podneblja ogleda se u raznolikosti koja se sreće, od prirode pa do ljudi. Narodi koji vekovima žive na ovim prostorima sačuvali su svoju kulturu i običaje i pokazali kako hrana spaja ljude.
Posle serijala Prijepoljke, na samo njoj osoben način Sabiha Dacić, u novom kulinarskom spektaklu Sabihina sofra, sa gošćama predstavlja tradicionalna slatka i slana jela kroz tematske sofre, kako to nalaže tradicija Prijepolja i okoline. Tako ćemo naučiti kako se, između ostalog, pripremaju specijaliteti prigodni za porodičnu sofru, teferidž, hudžaricu, rođenje deteta, mevlud, svadbu ili iftar.

Bilo je na kanalima:

KitchenTV  

PREPORUKE
 • Sarini mali zalogaji

  image
  Sara Petrović, poznata food blogerka, pripremila je za gledaoce Kitchen TV novih 20 epizoda sa fantastičnim receptima za kapkejkove, ali i ostale forme malih...
 • Škola kuhanja

  image
  Za kuvanje kažu da je lako, ali ga treba naučiti. Za mnoge bauk, za profesionalce samo igra, pripremanje hrane je životna potreba i najčešće obaveza. Slobodan...
 • Fino i vino

  image
 • Pecimo s Miljuschkom

  image
  Omiljena Nizozemka predstavlja svoja omiljena jela.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.