Predivna slika iz ljeta 2008., kada je vatromet obasjao nebo iznad Pekinga na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara, ostala je u srcima mnogih ljudi. Kina je tada nenadmašnim Olimpijskim igrama u Pekingu napisala novo poglavlje u povijesti Olimpijskih igara. A promjene koje su Olimpijske igre donijele Kini, Pekingu i svakom "olimpijcu" utjecale su na Kinu i njezinu prijestolnicu kao i na svakoga tko se tijekom desetogodišnjih priprema svakodnevno borio za ostvarenje tog cilja. Godine 2015. Peking i Zhangjiakou odabrani su za domaćina Zimskih olimpijskih i paraolimpijskih igara. Peking je postao prvi grad na svijetu koji će biti domaćin i Ljetnih i Zimskih olimpijskih igara. Stručnjaci, svjedoci Olimpijskih igara, graditelji olimpijskih objekata, članovi Organizacijskog odbora Igara i Odbora za promidžbu Igara pripovijedaju nam o svojoj olimpijskoj borbi.
Naslovi epizoda: Sjećanja, Istraživanja, Ljudi, Vitalnost, Nada.

Bilo je na kanalima:

HTV3  

PREPORUKE
  • Potraga za žadom (2015)

    image
    U 'Zelenoj groznici' pratimo dogodovštine Claudije i Roberta Buncea, vlasnika trgovine žadom Cassiar Mountain u Britanskoj Kolumbiji koji se pokušavaju obogatiti...
  • Religijski program

    image
    Pratite zanimljivije sadržaje koji nastoje približiti vjerovanja, duhovnost i kulturu naroda, koji vijekovima žive na prostoru Balkana.
  • 42 - The Answer to Almost Everything (2021)

    image
    Die Wissenserie „42 – Die Antwort auf fast alles“ sucht wie in Douglas Adams’ legendären Roman Antworten auf wichtige Fragen des Universums und des Lebens. Doch...
  • Zapis o selu

    image
    Dokumentarna emisija.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.