U fokusu pete sezone emisije „Najbolji prijatelj“ i dalje su prvenstveno kućni ljubimci – afirmacija rasa, odgovorno vlasništvo, saveti stručnjaka vezani za zdravlje i negu ljubimaca i duge teme. Pored pasa i mačaka, koji su najpopularniji kućni ljubimci, gledaocima ćemo predstaviti razne vrste egzotičnih vrsta, poput bradate agame i loptastog pitona, ptica, glodara i ribica iz tropskih krajeva i dr.
Emisija nastoji da poveže ljubitelje životinja, te ćete imati priliku da čujete i vidite zanimljive priče vlasnika, odgajivača i stručnjaka – veterinara, dresera i bihejviorista za pse.
Budite uz emisiju Najbolji prijatelj svakog utorka od 15.50 na RTV1, očekuju vas nove teme uz stari moto: „Dobro čuvajte svoje ljubimce“.

Bilo je na kanalima:

RT Vojvodina 2  RT Vojvodina 1  

PREPORUKE
  • RTS Lab

    image
  • Na slovo na slovo

    image
    Dječiji program.
  • Priče iz lovišta

    image
    U seriji "Priče iz lovišta" uživat ćete i smijati se avanturama iskusnih i mladih lovaca, koji otkrivaju neke od najzanimljivijih lovačkih trenutaka.
  • Kad naš brod plovi

    image
    U emisiji "Kad naš brod plovi" upoznajte dvojac koji putuje duže cijele jadranske obale i njezinih otoka kako bi istražili ribolov. Postoje razne ribolovne...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.